אפטר: איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
יש לי (טמפלט) 2 קומפוזיציות אחת וידאו של אלבום בעצמו ואחת וידאו שמולבש על דף באלבום
אני רוצה להאריך רק את החלק של האלבום ולא את הוידאו על הדף...

מה שקורה:
מאריכים את דף האלבום (קומפוזיציה 1)
וכל הוידאו שעל הדף (קומפוזיציה 2) גם כן נעשה אוטומטית בהילוך איטי וזו דמות שמדברת: שששלללללוווווםםםם

איך אפשר להפריד אותן?
רק הדף בהילוך איטי והודאו מהיר?

אשמח לעזרה ניסיתי לחפש בכל הרשת ולא מצאתי כלללוום!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
זה דחוף...: (

• הוסף לסימניות
לי יש שיטה פרימיטיבית...
מאיצה את הוידאיו באותם אחוזים זהאטת את הקומפוזיציה, והוא חוזר להיות רגיל.

• הוסף לסימניות
תקשיבי אם חשבת על זה לבד- את גאון!!
לא כ"כ הבנתי את הקטע אם האטת הקומפוזיציה באותם אחוזים
שיניתי ידנית, הקול מתעוות אבל במקרה הספציפי הזה העניין רק מוסיף!

שוב מליון תודות
עזרת לי מאווווד!

• הוסף לסימניות
אולי צריך להכנס אל הקומפוז' הפנימיות, ששם הוידאו מופרד מהקומפו' שמולבשת עליו.

• הוסף לסימניות
שיניתי ידנית, אבל חישבתי פחות או יותר שזה יהיה באותו יחס, וזה אמור להגיע לתוצאה שווה- הקול לא מתעוות בכלל!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר לגבי אפטר, כי עשיתי את זה לפני די הרבה זמן בפעם האחרונה באפטר, אבל בפרמייר בשינוי מהירות יש אפשרות בחלון שמתקנת עוויתות קולות כאילו לא האריכו/צמצמו את הוידאו.
אני מניח שגם באפטר יש את זה איפה שהוא, אני אבדוק בהזדמנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה