אפטר אפקט

• הוסף לסימניות
האם יש בעיה עם קבצים שמעבירים מפוטושופ לאפטר אפקט?
יש לי לוגו שאני רוצה להעביר לאפטר אפקט והתמונה נכנסת במסך גדול מידי,שאני מקטינה אותה אז היא מאבדת את החדות.

רק אני נתקלת בבעיה כזאת?אולי אני צריכה מראש להקטין את התמונה בפוטושופ או לשנות רזלוציה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה
תפתחי בפוטו שופ גדל זהה למסך באפטר.

• הוסף לסימניות
בס"ד

הגודל שמתאים לאפטר אם לא לפי מסך וידיאו שמגדירים מראש הוא בערך 10 ס"מ 120 רזולציה .(באם זה מדי גדול יוצא מטושטש בסגירה)
נקודה חשובה לשים לב שהצבעים יהיו מכוונים עלRGBולא CNYK
בהצלחה והרבה ברכת ד'

• הוסף לסימניות
ממש תודה..אני לא הכי טובה בפוטושופ.את הלוגו קבלתי מגרפיקאית..אני יכולה להוריד רזלוציה לבד לתמונה קיימת?

• הוסף לסימניות
בס"ד
בפוטושופ
בתוך תמונה גודל תמונה יש הגדרת ריזולוציה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON וידיאו;725401:
בס"ד

הגודל שמתאים לאפטר אם לא לפי מסך וידיאו שמגדירים מראש הוא בערך 10 ס"מ 120 רזולציה .(באם זה מדי גדול יוצא מטושטש בסגירה)
נקודה חשובה לשים לב שהצבעים יהיו מכוונים עלRGBולא CNYK
בהצלחה והרבה ברכת ד'

לפי הידוע לי הגדרת קובץ לרזולוצית מסך היא 72 dpi
לא צדקתי? אשמח לתשובות.
(כך גם נפתח לי בפוטושופ > קובץ חדש> כשאני בוחרת מתוך הפריסטים DV PAL וכדו')

• הוסף לסימניות
ניסיתי אתמול את מה שיעצה לי on וידיאו..זה נראה בסדר גמור.היום אני אנסה להגדיר ל72 (זה לא מידי קטן?)הלוגו אמור להיות על כל המסך..

• הוסף לסימניות
בס"ד
הכללים הם באם את יוצרת קובץ חדש בפוטושופ ע"מ להעבירו לאפטר אז בהגדרות של העמוד לתת גודל וידיאו
סוג קובץ PAL (בדר"כ בוידיאו בארץ לפי זה) מסך ריבועי או מלבני לפי העריכה הסופית שאת רוצה באפטר.
באם יש לך קובץ נתון שאת רוצה להכניס לאפטר שיתאים בגודל כמו במקרה שציינת.
מהנסיון שלי בדר"כ משהו כמו 10 סמ בריזולציה 120 מסתדר אך את צריכה לבדוק לגופו של קובץ בהתאם למה שאת רואה באפטר שלא יהיה קטן או גדול מדי באם את רואה שהגודל לא מתאים רצוי לשנות במקור בפוטושופ ולשמור זה אמור לשנות אוטמטית גם בקובץ שיובא לאפטר כמובן לשמור בדיוק את אותו קובץ ולא בשם
(באם את צריכה גם את הגירסה הקודמת תשמרי אותה בשם אחר)
הרבה הצלחה וברכה

• הוסף לסימניות
אז באמת אצלי זה קובץ נתון נראה לי אשאיר ככה.
רב תודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה