אפטר השתגע לי!!!!!!! הצילו!

• הוסף לסימניות
דחוףףףףףף
חייבת עזרה בדחיפות! אפטר השתגע לי
בהתחלה הוא נפתח כמו ילד טוב ירושלים
צילום מסך 2022-12-22 193322.png

אחר כך הוא מראה לי את הדבר הזה:
צילום מסך 2022-12-22 193353.png

ואחר כך את זה:
צילום מסך 2022-12-22 193421.png

וזהו. נסגר:(
אני חייבת דחוףףףףףףףף עזרה!!!!! להבטיח וידיאו בחינם למי שעוזר לי;)????
פליז אנשים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא.
עבדתי עם זה המון זמן
עבד כמו ילד טוב אדובי
וחוצמזה התקנתי מחדש. וגם התקנתי אפטר 2023 והוא כותב לי את אותה ההודעה.........

• הוסף לסימניות
את עם נטפרי? כי אם לא יש כאן סרטון שמסביר איך לתקן את הבעיה הזו

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אין עליך!!!!!!!!!!!!!
אני עוד שניה בודקת את זה... כנראה שזה זה...
אלוף!!!!!!
וידאו חינם? הנפשת לוגו? יאלה מה??? אני עומדת בהבטחות שלי....

• הוסף לסימניות
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אין עליך!!!!!!!!!!!!!
אני עוד שניה בודקת את זה... כנראה שזה זה...
אלוף!!!!!!
וידאו חינם? הנפשת לוגו? יאלה מה??? אני עומדת בהבטחות שלי....
חח....
שמחה בשבילך
אשמור לעצמי קוד קופון....;)
העיקר תצליחי:giggle:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה