אפטר לא נפתח

• הוסף לסימניות
יש לי אפטר cs5.5 ואני צריכה לפתוח פרויקט מוכן שהעבירו לי וזו ההודעה
מה עושים?
תודה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר הרבה זמן מישהי ללמוד אצלה את האפטר.
מה דעתך על העניין?

• הוסף לסימניות
מצורף

תאמת שאני לא ממש בקטע.. אולי לכן אני מסתבכת...
ומשום מה אני לא רואה את התמונה שצירפתי אז אני מצרפת שוב

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 114.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הפרויקט יוצר בגרסת אפטר ישנה יותר שאינה תואמת את האפטר שלך, ואפטר מתקשה לשנות את הפרויקט לגרסת האפטר החדשה.
בד"כ אחרי ההודעה הזו הפרויקט נפתח בשם untitled project.

• הוסף לסימניות
אבל גם כשהוא נפתח לא רואים את הפרויקט , השכבות לא מזוהות וכשאני מנסה להכניס את השכבות המקוריות האפטר לא מקבל אותם
למה?

• הוסף לסימניות
לא נותן

כשאני מנסה להביא את השכבה הלא מזוהה כביכול, זאת ההודעה
מה עושים?
אני חיבת אתזה..!
הבו פתרונות.........
תודה

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תנסי להמיר את הקבצים

• הוסף לסימניות
ההודעה הנ''ל מתקבלת אחרי שהמרתי את הקובץ מסיומת mov ל avi

• הוסף לסימניות
איך המרת?

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהשתמשת בקודק שהאפטר לא מקבל.
אני חושבת שיותר קל להתקין quicktime במחשב, ואז, קבצי mov אמורים להתקבל ישירות לאפטר בלי בעיות.

• הוסף לסימניות
איך אני מתקינה/ משיגה אתזה?
תודה

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה