אפטר תמונות

• הוסף לסימניות
כמות של תמונות באפטר שאני רוצה שירוצו אחד אחרי השני בלי שום עריכה( דוקא באפטר ולא פרימיר) איך עושים זאת בדרך מהירה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
את שמה את כולם בתקיה אחת ואז מיבאים לאפטר ואוטומטית הוא מביא את זה כרצף
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא איך אני מיבאת את כולם יחד, בצורה כזו זה תמונה אחת על גבי השניה
אני צריכה שהתמונות ירוצו כמו במצגת אחת אחרי השניה
זה מובן למה הכונה?

• הוסף לסימניות
תסמני וי איפה שמסומן עיגול בתמונה המצורפת וזה מאחד את כל התמונות שבתקיה לסרטון אחד ברצף אחד אחרי השני,
מקוה שעזר...

קבצים מצורפים

• לתמונות רצף.jpg
    KB 256.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההשקעה לעזור אבל אני מעונינת דוקא לעשות את זה באפטר ולא בפרימיר( כמו שצינתי למעלה).

• הוסף לסימניות
סליחה נכון..
אך באפטר על אותו עקרון,כמצורף בתמונה

קבצים מצורפים

• לתמונות רצף אפטר.jpg
    KB 215.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
סקרנות גרועה ואיומה שלי- למה באפטר?:cool:

• הוסף לסימניות
פשוט מישהו בקש ממני טובה לברר לו ואני חושבת שאין לו את פרימיר רק את אפטר( הוא עובד על תוכנה של תלת מימד וצריך איזה פרויקט שאפטר יוכל לסיע לו.
הסקרנות סופקה???

• הוסף לסימניות
פשוט מישהו בקש ממני טובה לברר לו ואני חושבת שאין לו את פרימיר רק את אפטר( הוא עובד על תוכנה של תלת מימד וצריך איזה פרויקט שאפטר יוכל לסיע לו.
הסקרנות סופקה???

• הוסף לסימניות
מרחב!
זה לא עושה לי את הפעולה שרציתי , גם לאחר שאני מסמנת את האפשרות הזו התמונות נשארות לעמוד אחת מעל השניה ולא אחת אחרי השניה.

• הוסף לסימניות
אין מצב, זה יוצר בחלון הפרויקט כמו קובץ עם ערמת תמונות וכשמורידים אותו לחלון השכבות זה מביא שכבה אחת עם תמונות ברצף אחת אחרי השניה
אולי יש לך עוד קובץ בפורמט אחר בתקיה של התמונות וזה מפריע לאפטר לאחד את הכל..
לא יודעת.. אצלי זה עובד מצוין!

• הוסף לסימניות
קדם כל תודה על הסבלנות!

גם בחלון הפרויקט זה מביא קבץ אחד ואחכ בחלון הפרויקט זה רץ בשניה אחת למרות שהקומפוזיציה יהיה ארוכה יותר וגם רואים ובשרירי שניות רואים רקע צבעוני( כמו שחסר איזה חומר גלם) ולמעשה בחרתי את כל התמונות בבבת אחת

• הוסף לסימניות
בתכל'ס זה נותן לראות את הכל ממש שמהירות שאא בכלל לזההות את התמונות אני רוצה שכל תמונה יראו כמה שניות

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות למתוח-להרחיב את המהירות של השכבה אני לא זוכרת כרגע איך אולי מישו ידע פה בפורום..

• הוסף לסימניות
הי,נזכרתי איך..
לחצן ימיני על השכבה בחלון השכבות ואזTIMEואזTIME STRETCH
ואז בSTRETCH FACTOR ככל שאת מגדילה את המספר השכבה מתארכת,
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה בשביל למתוח שכבה יש ללחוץ על הסימון של הסוגריים שנמצאים בפינה השמאלית למטה ואז בstrech לשנות את האחוזים.
ממש עזרת לי , אין מילים!
בדרך אגב אני יודעת שיש שיטה אחרת ופשוט אני לא מצליחה להגיע אליה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה הרבה יותר פשוט ממה שהסבירו כאן.
תערכי בפרמייר ותפתחי את הפרויקט של פרמייר באפטר.

או תייבאי את התמונות רגיל זרקי אותם לקומפוזיציה בחירה של הכל ואז:
Animation-Keframe Assistant-Sequence Layers תבחרי את משך החפיפה וזהו נגמר הסיפור.

השיטה הזו מודגמת במדריך הזה:
http://www.videocopilot.net/tutorial/elegant_slideshows/

או בעברית:

http://www.2create.co.il/show-video.asp?tutorial=slideshow

• הוסף לסימניות
אמנם התשובה מאוחרת מידי אבל כדאית בשביל השאר .... למה לעשות חיים קשים....
מייבאים את התמונות באפטר בצורה הרגילה גוררים כשכל התמונות מסומנות על האיקון של הקומפוזיציה ובחלון שנפתח מסמנים SINGLE COMPOSITION באפשרות OPTION ניתן לבחור כמה אורך זמן צפיה יהיה לכל תמונה ....
למטה סמני את האפשרות SEQUENCE LAYER
אם תרצי ליצור DISSOLVE יש אפשרות של OVERLAP ותוכלי לקבוע כמובן כמה שניות יהיה המעבר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולידית;756974:
אמנם התשובה מאוחרת מידי אבל כדאית בשביל השאר .... למה לעשות חיים קשים....
מייבאים את התמונות באפטר בצורה הרגילה גוררים כשכל התמונות מסומנות על האיקון של הקומפוזיציה ובחלון שנפתח מסמנים SINGLE COMPOSITION באפשרות OPTION ניתן לבחור כמה אורך זמן צפיה יהיה לכל תמונה ....
למטה סמני את האפשרות SEQUENCE LAYER
אם תרצי ליצור DISSOLVE יש אפשרות של OVERLAP ותוכלי לקבוע כמובן כמה שניות יהיה המעבר....

השיטה הזו מופיעה במדריכים שקישרתי אליהם.

• הוסף לסימניות
זה לא עושה לך בגלל ששמות התמונות אינן רצופות לכן הדרך הזו לא טובה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה