• הוסף לסימניות
מה הדרך האיכותית להעביר קובץ מאפטר אפקטס לפרימייר

• הוסף לסימניות
אפשר לייבא את הקומפוזיציה לפרימייר מתוך קובץ אפטרס

• הוסף לסימניות
איך לשמור אותו באפטר שישאר באיכות מרבית שלו?

• הוסף לסימניות
אני שומרת ב quickmedia וזה יוצא איכות מעולה.

• הוסף לסימניות
אין צורך לקודד את הקומפוזיציה, מספיק לשמור שמירה רגילה לקובץ אפטר (aep) , לגרור את הקובץ לתוך פרימייר, ולבחור בקומפוזיציה הרצויה שרוצים להכניס לפרימייר, פרימייר תתייחס לזה כאילו זה קובץ וידאו סגור
רק יש בזה חיסרון שזה ידרוש רינדור בתוך פרימייר, אבל אם זה לא משהו כבד זה לא נורא
אם בכ''ז מעדיפים לחסוך את זמן הרינדור בתוך פרימייר, עדיף לייצא מאפטר לקוויק טיים (סיומת MOV) זה שומר על האיכות המקסימלית בלי משקל גדול כמו AVI

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעביר את הקובץ פתוח ואז כל שינוי שתעשי בקובץ אפטר יועבר ישירות לפרימייר, ללא צורך לייצא מחדש
אבל אני לא זוכרת איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
עשיתי לפי האופציה הראשונה שרשמת
אבל זה הוריד לי מהאיכות
הקובץ מאפטר קצר חצי דקה
אז אין לי בעיה ברינדור
מה הסיבה יכולה להיות שזה הוריד לי מהאיכות?

• הוסף לסימניות
אולי לא פתחת עם הגדרות זהות בפרמייר ואפטר?

• הוסף לסימניות
MOV זה רק הפורמט, תעשי קידוד של ANIMATION.

• הוסף לסימניות
למה לא לעבוד על DINAMYC LINK?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי30;1431687:
עשיתי לפי האופציה הראשונה שרשמת
אבל זה הוריד לי מהאיכות
הקובץ מאפטר קצר חצי דקה
אז אין לי בעיה ברינדור
מה הסיבה יכולה להיות שזה הוריד לי מהאיכות?

כנראה קצב הפריימים שונה בין הקומפוזיציה לסקוונס
למה לא לעבוד על DINAMYC LINK?

האפשרות הראשונה זה דיינמיק לינק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה