פרווה אפיית תפוחי אדמה בתנור יהוו תחליף לבישול?

• הוסף לסימניות
אני צריך לבשל תפוחי אדמה למתכון חלבי ואין לי סיר גדול מספיק.
מטרת התפוחי אדמה למילו לבורקס.
אפייה בתנור יהוו תחליף לזה?

• הוסף לסימניות
יצא יבש בתנור ולדעתי לא יהיה עסיסי מספיק למלוי בורקס אולי אם תשימו הרבה שמן אחרי האפיה וגם זה לא בטוח

• הוסף לסימניות
אני צריך לבשל תפוחי אדמה למתכון חלבי ואין לי סיר גדול מספיק.
מטרת התפוחי אדמה למילו לבורקס.
אפייה בתנור יהוו תחליף לזה?
לוקח הרבה זמן לתפוחי אדמה שלמים להאפות בתנור.
כדאי לחתוך לפרוסות דקות ולשים בערך שתי כוסות מים בתחתית התבנית.
קצת שמן מעל, לשים על חום גבוהה אחרי כמה זמן לערבב.

• הוסף לסימניות
נראה לי אם תשימו קוביות עם מים וקצת מלח בתבנית עם כיסוי (נייר כסף)
אחרי שעה בערך בחום גבוה יהיה רך
אמור לעשות את העבודה כמו סיר עם מים

• הוסף לסימניות
אפשר גם במיקרוגל
או להשתמש בפירה אינסטנט(הרבה פחות טעים)

• הוסף לסימניות
ילך מצוין
לחתוך לקוביות בינוניות, לשים כמה כפות שמן, ו 2.5 כוסות מים, מלח ופלפל שחור (לתבנית תנור מלאה)
לאפות מכוסה 50-60 דק' על 180
להוציא ולמעוך לפירה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה