דרוש מידע אפילציה בביוטי לייזר

• הוסף לסימניות
מבררת על מכון ביוטי לייזר בביתר עילית
לגבי אפילציה בפנים - איך הם מבחינת מקצועיות? האם יש כאבים?

• הוסף לסימניות
מבררת על מכון ביוטי לייזר בביתר עילית
לגבי אפילציה בפנים - איך הם מבחינת מקצועיות? האם יש כאבים?
אני לא ממש יודעת לגביהם, אבל אני עושה אצל יוכי רבינוביץ (מביתר) ואני מאודד מרוצה
אני עשיתי לייזר בפנים ויצא לי ממש זוועה- הכל התפשט לי...
אז אל תחשבי אפילו לעשות לייזר בפנים...
בקיצור, הלכתי לעוד מישהי לאפילציה והיא עבדה ממש לאט וסבלתי המון - ובקושי ראיתי תוצאות,
בחופש הגדול האחרון הלכתי ליוכי רבינוביץ וסגרתי אצלה אפילציה- ואני אומרת לך מנסיון היא מקצועית ומעולהה
עובדת מהר מאוד ומבחינת הכאב- זה רבע ממה שזה כאב לי אצל השאר...

• הוסף לסימניות
אני גם עושה אצל יוכי רבינוביץ ומאוד מרוצה גם מהתוצאה וגם מהאחריות שהיא נותנת

• הוסף לסימניות
אני גם עושה אצל יוכי רבינוביץ ומאוד מרוצה גם מהתוצאה וגם מהאחריות שהיא נותנת
תוכלו לתת פרטים עליה איך להשיג אותה?
ומה מחירים נורמלים לאפלציה? אני ממש רוצה להתחיל ולא מבינה בזה..
תוך כמה זמן רואים תוצאות ותוך כמה זמן מסיימים לגמרי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה