היא דיברה על השוקולד, לא על הביצה.אם הביצה היתה במעל 100 מעלות לא חושבת שיש חשש. ואולי אפילו פחות
עוגת השוקולד היא עם ביצה. נכון?היא דיברה על השוקולד, לא על הביצה.
ביצה שעוברת טיגון כמו חביתה נחשבת כבר כבסדר לגמרי. אז אפיה בודאי.אני חייבת תשובה מוחלטת.
גם השוקולד היה באפיה עצמה, זה לא ציפוי.היא דיברה על השוקולד, לא על הביצה.
אבל השוקולד גם עובר הרתחה כזאת בתהליך ההכנה שלו במפעל ועדיין יש בו חשש לסלמנולה.היינו הך, הכל נמצא בתנור על חום שהורג הכל.
חיידקי הסלמונלה מתים בהרתחה אז חייב להיות שהיה שם איזה מגע מעבר.אבל השוקולד גם עובר הרתחה כזאת בתהליך ההכנה שלו במפעל ועדיין יש בו חשש לסלמנולה.
אני גם חושבת שברגע שהשוקולד נאפה, זה כמו בביצים שהסלמונלה מושמד.חיידקי הסלמונלה מתים בהרתחה אז חייב להיות שהיה שם איזה מגע מעבר.
אם הסלמונלה של עלית נשארה גם אחרי ייצור אולי זה באמת בעיה.צריך לברר זאת.אני גם חושבת שברגע שהשוקולד נאפה, זה כמו בביצים שהסלמונלה מושמד.
אבל לא רוצה לקחת אחריות.
על זה נאמר 'אוי לי מיוצרי ואוי לי מיצרי'אני גם חושבת שברגע שהשוקולד נאפה, זה כמו בביצים שהסלמונלה מושמד.
אבל לא רוצה לקחת אחריות.
כי לאנשים בריאים זה לא נחשב מסוכןעל זה נאמר 'אוי לי מיוצרי ואוי לי מיצרי'
ונראה לי גם שהסיכוי לחלות הוא נמוך אם בכלל.
יותר נראה שהסלמונלה הגיע כבר למוצר המוגמר. או לחילופין, שהייצור של השוקולד לא עבר את ה70 מעלותאם הסלמונלה של עלית נשארה גם אחרי ייצור אולי זה באמת בעיה.צריך לברר זאת.
מידיעה סלמונלה נשמד בחם גבוה.
כמו במאכלים אחרים שיכולים להיות אלרגניים שהיו בסביבה כזו וחייבים להיזהר מהם.יותר נראה שהסלמונלה הגיע כבר למוצר המוגמר. או לחילופין, שהייצור של השוקולד לא עבר את ה70 מעלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים