אפית פיתות בטאבון

• הוסף לסימניות
קנינו טאבון ,יש למישהו מתכון טוב לפיתות שאופים בטאבון? או פיצה טעימה?( ניסיתי מתכון רגיל של חלות ולא יצא לי פיתות)

• הוסף לסימניות
יש לי טאבון, השאלה איזה סוג טאבון יש לך.
יש טאבון שאפשר לאפות עליו פיתות בלבד, שנראה כמו כיפה ממתכת,
ויש טאבון למאפים, גדול....

• הוסף לסימניות
חפשי לך איזה תימניה שתראה לך בתנועות ידיים איך היא עושה ומה הכמויות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1366350:
יש לי טאבון, השאלה איזה סוג טאבון יש לך.
יש טאבון שאפשר לאפות עליו פיתות בלבד, שנראה כמו כיפה ממתכת,
ויש טאבון למאפים, גדול....

יש לי טאבון גדול עגול עם מכסה ובפנים מגש עגול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;1366354:
חפשי לך איזה תימניה שתראה לך בתנועות ידיים איך היא עושה ומה הכמויות...

:)

• הוסף לסימניות
אין לאף אחת מתכון?

• הוסף לסימניות
ועוד איזה שיש....
רק תגידי איזה טאבון יש לך ואני אתן לך מתכון מתאים.....

• הוסף לסימניות
יש לי מתכונים מטריפים לפיתות ופיצה. את מתכוונת לטאבון עגול גדול שמחובר לחשמל עם מגש באמצע, וגופי חימום מלמטה ולמעלה, כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1367639:
יש לי מתכונים מטריפים לפיתות ופיצה. את מתכוונת לטאבון עגול גדול שמחובר לחשמל עם מגש באמצע, וגופי חימום מלמטה ולמעלה, כן?

כן,בדיוק כזה יש לי! אשמח למתכונים...

• הוסף לסימניות
איפה קונים טאבון? כמה עולה? אני מחפשת כבר הרבה זמן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1367807:
איפה קונים טאבון? כמה עולה? אני מחפשת כבר הרבה זמן...

אם הכוונה לחשמלי
יש את האשכול הזה

מאמינה שתמצאו את מבוקשכם...

לשובע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה