מעל מחיר 1.8 (מחיר ולא שווי)תקבל משכנתא רק 75%איך אפשר לדעת איזה דירות נשארו בפרוייקט? ואיזה הנחות זכאויות יורדות כשאני קונה דירה בשווי של יותר מ1,800,000?
הגרלה שהיתה לפני שנה ורבעמתי הייתה שמה ההגרלה?
ומתי הבחירת דירות?
בהגרלה הזו יש עדיין הנחות משמעותיות (אין את הגבלת השומה הנוכחית), הבעיה כנראה היא שנותרו הדירות היקרות יחסית, שאינן מתאימות לכל אחד (נדרש הון עצמי גבוה ויכולת החזר גבוהה)למה יש שם כ"כ הרבה ביטולים? בגלל גודל הדירות?
@בית שמשניק יש לך מידע?
אין לי נתון מדוייק אך ככל הנראה מעל 20 אחוזבהגרלה הזו יש עדיין הנחות משמעותיות (אין את הגבלת השומה הנוכחית), הבעיה כנראה היא שנותרו הדירות היקרות יחסית, שאינן מתאימות לכל אחד (נדרש הון עצמי גבוה ויכולת החזר גבוהה)
נשמח לעדכון כמה אחוז ביטולים יש.
שמעתי ממישהו שבחר שבוע שעבר:בית שמשניק
הביטולים הם בבחירת דירה עצמה, או בשלב של הקריאה לבחירה?
מה ההגיון לוותר.שמעתי ממישהו שבחר שבוע שעבר:
נכנס לחדר ושאל : נשארה דירה 3 חדרים ? נענה לשלילה ויצא מהחדר.
ואגב היה שם כמה דירות 3 חדרים בתכנון גרוע שריח של טיגון חביתה נשאר שם יומיים (כיוון אוויר אחד לעורף חנוק...)
ממה ששמעתי יש אנשים לא מספיק בודקים לפני... בוחרים דירה כמו חלב ליטר או ליטר וחצי....
ולפעמים הקבלנים מזהים את אותם חסרי הבנה ומשכנעים אותם לחתום על דירות דפוקות.
קרוב משפחתי לא וויתר הוא לקח דירת 5 חדרים ונאלץ לקחת הלוואה גדולה עבור זה.מה ההגיון לוותר.
זכיה במחיר למשתכן בעיר כמו אלעד זה פייס לכל דבר. גם הדירה הכי גרועה שם ככל הנראה תנפיק רווח גדול מאוד
מי שלא מסוגל. לשלם לתקופה. ואין לו עזרה ממשפחה שתעזור לו. אני לא יגיד לו להכנס לדבר שיכול לגרום לו לקרוס.אני מבין את ההיגיון של לא לוותר,
אבל איך למען ה', אני אמור לקחת עלי משכנתא שידרוש ממני 11,000 ש"ח מדי חודש בחדשו???
אדרבה אם יש לך רעיון לזה אשמח לשמוע, נשמע לי לא טוב לוותר על זכייה כזאת
אולי טאבו משותף, (מדובר בדירות בסביבות 120 ממ"ר, אולי להשקיע ביחידת דיור
אשמח לשמוע אם יש איזה צ'אט קבוצתי של אלה שזכו שם
מאד מתסכל לוותר.אני מבין את ההיגיון של לא לוותר,
אבל איך למען ה', אני אמור לקחת עלי משכנתא שידרוש ממני 11,000 ש"ח מדי חודש בחדשו???
אדרבה אם יש לך רעיון לזה אשמח לשמוע, נשמע לי לא טוב לוותר על זכייה כזאת
אולי טאבו משותף, (מדובר בדירות בסביבות 120 ממ"ר, אולי להשקיע ביחידת דיור
אשמח לשמוע אם יש איזה צ'אט קבוצתי של אלה שזכו שם
בהרבה מהמקרים זה נטו רווח של לפחות מליון שקל.מאד מתסכל לוותר.
החלטנו לקנות עם שותף ולהתחלק ברווחים במקום לא לקנות בכלל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים