נכתב ע"י chayasl;653444:מה זה הקו באמצע?
נכתב ע"י Shia;653491:לא הבנתי מה מעציב את האנשים כאן בדיוק...
נכתב ע"י Shia;653491:תמונה יפה עם ניגוד מעניין
לא הבנתי מה מעציב את האנשים כאן בדיוק...
נכתב ע"י מרחבים;653515:לא הבנת מה עצוב?
שבחלק התחתון הנשים עומדות עם מחיצות פתוחות!!
נכתב ע"י נעמה:);653547:זה רציני או בצחוק שאתם לא מבינים? אני בעד שתקחו סרגל ותמדדו איזה חלק בתמונה (וגם במציאות) גדול יותר....
נכתב ע"י נעמה:);653547:זה רציני או בצחוק שאתם לא מבינים? אני בעד שתקחו סרגל ותמדדו איזה חלק בתמונה (וגם במציאות) גדול יותר....
אפליה של מי?=אפליה על רקע... הכותל
נכתב ע"י נעמה:);653659:אני מתארת לעצמי שאתה לא ממש נכנסת לשם בחול המועד
אני אישית הייתי שם והתייאשתי מלגעת בכותל...
נכתב ע"י שמשוןוווו;653590:ואם כבר סטינו מנושא צילום ועברנו ל'איש את רעהו', אז להוי ידוע שאפשר להיכנס אל עזרת הנשים בקשת ווילסון - מקורה וממוזגת או לחילופין מחוממת, דרך הכניסה למנהרות הכותל [ליד השירותים].
לא כל כך מפורסם, כך שפחות צפוף שם. בחוה"מ האחרון היה ממש מרווח אפי' ביום של ברכת כהנים.
נכתב ע"י לשם שינוי;653798:בעזרת נשים של קשת וילסון אי אפשר לגעת בכותל........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים