דרוש מידע אפליית חרדים בקבלה לעבודה כמלווה להסעות חינוך מיוחד בעריית בית שמש

• הוסף לסימניות
רציתי להגיש מועמדות לתפקיד מלווה בהסעות של החינוך המיוחד בעיריית בית שמש, מבירורים שערכתי עלה לי שיש שם סוג של סיכום בקריצות שלא מקבלים עובדים חרדים, חלק אף סיפרו לי שהאחראית צעקה עליהם בטלפון ואמרה להם במפורש שלא מקבלים חרדים. בכל אופן אשמח לדעת האם זה נכון? האם יש מישהו שנתקל בזה או שהוא עובד כמלווה בעיר? ואם כן מה אפשר לעשות בנדון?

• הוסף לסימניות
רציתי להגיש מועמדות לתפקיד מלווה בהסעות של החינוך המיוחד בעיריית בית שמש, מבירורים שערכתי עלה לי שיש שם סוג של סיכום בקריצות שלא מקבלים עובדים חרדים, חלק אף סיפרו לי שהאחראית צעקה עליהם בטלפון ואמרה להם במפורש שלא מקבלים חרדים. בכל אופן אשמח לדעת האם זה נכון? האם יש מישהו שנתקל בזה או שהוא עובד כמלווה בעיר? ואם כן מה אפשר לעשות בנדון?
האחראית שם לא אוהבת חרדים אך אני מכירה כמה חרדים/יות שעובדים כמלווים

• הוסף לסימניות
הבנתי שהיא גם מבקשת שיצרפו תמונה כדי שתוכל לדעת מראש על פי החזות החיצונית את מי לא להזמין.... כך גם השאלון מעוצב באופן כזה שצריך להקיף בעיגול אחת מהאופציות, - עולה, אתיופי, ערבי, או חרדי.....
אם יש למישהו הקלטות על האחראית ר' שבהם היא מפלה לרעה חרדים אשמח אם יוכל להעלות אותם כדי שנוכל לפעול בנידון

• הוסף לסימניות
הבנתי שהיא גם מבקשת שיצרפו תמונה כדי שתוכל לדעת מראש על פי החזות החיצונית את מי לא להזמין.... כך גם השאלון מעוצב באופן כזה שצריך להקיף בעיגול אחת מהאופציות, - עולה, אתיופי, ערבי, או חרדי.....
אם יש למישהו הקלטות על האחראית ר' שבהם היא מפלה לרעה חרדים אשמח אם יוכל להעלות אותם כדי שנוכל לפעול בנידון
סתם לידיעה כל השאלונים בעיריות מעוצבים בצורה כזו כי כביכול לתת עדיפות לאוכלוסיות מוחלשות
אותה זה משרת כי היא יודעת מראש אם הוא חרדי

• הוסף לסימניות
אני לא מהאזור אז אין לי מידע אישי, אבל אם באמת יש אפליה כלפי חרדים בתהליך הקבלה, כולל אמירות מפורשות או דרישה לשלוח תמונה כדי לשפוט לפי מראה, זה נחשב אפליה אסורה לפי חוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

גם אם לא אמרו לך כלום במפורש, אבל אתה חושד שלא קיבלו אותך רק בגלל שאתה חרדי, עדיין אפשר לפעול.
קודם כל שווה לנסות להגיש מועמדות בצורה רשמית ולתעד הכול: כולל הטפסים, התגובה שקיבלת, ותהליך השיחה. אם יש דפוס שבו חרדים לא מתקבלים אף פעם, או אם מבקשים תמונה או רמזים אחרים שקשורים לחזות, זה כבר חשד ממשי לאפליה. במקרה כזה אפשר לפנות לנציבות שוויון הזדמנויות בעבודה ולבקש שיבדקו את הנושא. הם לא דורשים הוכחות חותכות, מספיק להציג תשתית של חשד מבוסס כדי שהם ייכנסו לתמונה.

• הוסף לסימניות
יצא משהו קיבלו אותך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה