לייקתי על זה!אין לי סמארטפון (ב"ה)
מצטער.אם אין לך סינון אז כל אימולטור אמור לעבוד
מדי מסובך בשבילי כאזרח הקטןנסה את זה
![]()
אמולטור לאנדרואיד nox_setup_v6.0.5.0_full_intl
זהו אמולטור שעובד בצורה מאד פשוטה אמנם התוכנה עצמה באנגלית אך האנדרואיד עצמו בעברית לתשומת לב ניתן להפעיל בתוכנה הרשאת רוט לצורך התקנה פשוטה של תעודות האבטחה אלו תעודות האבטחה 1_1518408700973_rl.zip 0_1518408700973_019.zip וזהו קובץ התוכנה גירסה הכי מעודכ...forum.netfree.link
אכן יש אמולטורים למק,יש אמולטור למק?
סינון אתרוג
בלוסטקסמדי מסובך בשבילי כאזרח הקטן
איזה קישור צריך, מה כן להתקין ומה לא וכו'?
אין מצב בנטפרי!!נטפרי
אין פתרון?
אני הייתי ממליצה לך לקנות טלפון של עסקן / הדרן
בשביל מה לפתות אנשים בדברים שהם נגד רצונם, נגד דעת גדולי התורה ונגד דעת קונם?אין לי סמארטפון (ב"ה)
למה אין מצב?אין מצב בנטפרי!!
טוב, חידשת לי!!למה אין מצב?
אם מצליחים להתקין תעודה אין סיבה שלא יעבוד
ווינדוס 11 לא תומך בapkאיזה ווינדוס יש לך
נראה לי ש11 תומך apk
נו?למה אין מצב?
אם מצליחים להתקין תעודה אין סיבה שלא יעבוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים