כללי אפליקציה מענינית לחלונות - windows 7

• הוסף לסימניות
אם יש לכם windows 7, יש אפליקציה מענינית שגיליתי.
לחצו על לחצן ה- windows key יחד עם לחצן ה-Tab, (תמונה מצורפת) ותהנו ממשהו חמוד...
(במיוחד אם פתוחים לכם כרגע כמה חלונות)

קבצים מצורפים

• מקלדת.jpg
    KB 803.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עולה כזה דבר....
לזה כוונתך???

קבצים מצורפים

• Untitled-6.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לא, מה שאמור להופיע זה חלון כזה:
או שאין לך windows 7 או שלא לחצן נכון במקלדת

קבצים מצורפים

• ללא שם-1 (Large).jpg
    KB 118.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
זה אותו עניין ב-windows7 זה יותר מעוצב ומסודר,
אבל זה מגיע לאותה התוצאה. העברה בין התכונות הפועלות...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב גרפיקה;555349:
זה אותו עניין ב- זה יותר מעוצב ומסודר,
אבל זה מגיע לאותה התוצאה. העברה בין התכונות הפועלות...
בהצלחה

גם ל-windows7 יש את אותה אופציה להעביר בין התוכניות, ע"י לחיצה על alt+tab
ואז מופיע פשוט העברה בין התוכניות, וזה לחיצה על windows key + tab שזה בצורה מענינת ולכן כתבתי משהו מענין, ולא "משהו אדיר שיקל עליכם בעבודה! ואוו!!!".... ;)

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה גם בXP
עם תוכנה.

• הוסף לסימניות
רק לי נדמה שיש את זה בווינדוס XP? (את מה שהציגו בתמונה הראשונה)
זכור לי שפעם יצא לי את הריבוע הזה והתלהבתי. אבל עכשיו אני לא זוכרת איך הגעתי אליו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;555505:
רק לי נדמה שיש את זה בווינדוס XP? (את מה שהציגו בתמונה הראשונה)
זכור לי שפעם יצא לי את הריבוע הזה והתלהבתי. אבל עכשיו אני לא זוכרת איך הגעתי אליו...
בXP יש את התמונה הראשונה ע"י אלט+ טאב (החיצים..) זה נותן לבחור בין החלונות שפתוחים..
מה שהביאו פה זה אותו רעיון רק עם אפקט מענין יותר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זווית אחרת;555380:
גם ל-windows7 יש את אותה אופציה להעביר בין התוכניות, ע"י לחיצה על alt+tab
ואז מופיע פשוט העברה בין התוכניות, וזה לחיצה על windows key + tab שזה בצורה מענינת ולכן כתבתי משהו מענין, ולא "משהו אדיר שיקל עליכם בעבודה! ואוו!!!".... ;)
אם באמת מעניין פה דברים כאלה אז מומלץ לכל אחד לנטוש את ה-pc ולעבור למאקים!
הם אלופים בזה!

• הוסף לסימניות
מק עולה המון לעומת זאת לינוקס עולה חינם ולוקח באפקטים גם את המק

• הוסף לסימניות
המשותף למק וללינוקס זה שאין תמיכה בהמון תוכנות.

• הוסף לסימניות
עוד מהמשותף שיש מערכת חזקה חסינה ויציבה יותר
ובשתיהם יש אימולטור כדי להפעיל תוכנות ווינדוס

• הוסף לסימניות
קיים כבר בויסטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה