נראה לי שאת מתכוונת לכזה סוגאני מחפשת אפליקציות מגניבות כגון
מחשבון גימטריא וכו'..
יש לי כמה כללים
1.זה צריך להיות פתוח בנטפרי...
2.חינמי
3.מגניב
מקווה שיהיו לכם רעיונות..
תודה.
מגניב..טנק'ס!נראה לי שאת מתכוונת לכזה סוג
![]()
שינוי קול אונליין - משנה קול מצחיק, עיוות קול
www.yo-yoo.co.il
מזה אומר?עוקבת
מצטרף לשאלהמזה אומר?
מזה אומר?
כדי שזה יכנס לי להודעות בפעמון אם יש משהו חדש צריך לכתוב אז כתבתי שאני עוקבת אחר הנושא.מצטרף לשאלה
מה הכוונה כשכותבים על מעקב?
אפשר גם ללחוץ על כפתור הוסף למעקב באשכול למעלה בצד שמאלכדי שזה יכנס לי להודעות בפעמון אם יש משהו חדש צריך לכתוב אז כתבתי שאני עוקבת אחר הנושא.
נכון. וזה מה שעשיתי.אפשר גם ללחוץ על כפתור הוסף למעקב באשכול למעלה בצד שמאל
כדי שזה יכנס לי להודעות בפעמון אם יש משהו חדש צריך לכתוב אז כתבתי שאני עוקבת אחר הנושא.
בשביל זה כותביםעד היום הייתי בטוח שזה בשביל להקפיץ את האשכול..
מהמם!![]()
זה כאילו כל מיני אתרים מגניבים?תסתכלי בתפריט בצד יש שם עוד כל מיני סוגים
מהמם!יש תוכנה של גמטראות לזוג שמתחתן
שמכניסים שם את השמות והוא עושה לך מלא משפטים יפים כמו בניין עדי עד וכ'ו
קוראים לזה גמטרון לשמחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //