דרוש מידע אפליקציית אתרים כשרים במכשירי הדרן - נחסם לגמרי ... ?!?! לכולם ??

• הוסף לסימניות
יש לי סמראטפון עם סינון הדרן , כבר זמן מה שהאתרים כשרים עובד לא משהו ..איטי ביותר ...
אז מחקתי את האפליקציה לגמרי והתקנתי מחדש ..וזהו כבר לא עובד , אי אפשר להתחבר ולא נכנס ...
בתמיכה טכנית ענו לי משהו שהם כבר חסמו את זה לגמרי , ולא ניתן להתקין כבר ...
הפתרון שלהם : ברוווורר ..להתקין נטפרי , לשלם 20 ש"ח לחודש , והתקנה 59 ש"ח כמובן ...
אז מה זה הדרך החדשה לעשות כסף על מי שרוצה חסימה כמו שצריך ???
אז עשיתי את זה , כי אין ברירה (ואין לי פרוג כבר שבוע ...)
תגידו לי כל מי שבהדרן גם אצלכם זה ככה ...
אולי ל @יהודה וולף הפתרונים
אשמח להחכים !

• הוסף לסימניות
מקפיצה
גם לי אין אתרים כשרים וזה ממש מעצבן
כי אני צריכה לפתוח מחשב בשביל להיכנס לפרוג - נו באמת
ואגב, לפרוג יש אפליקציה אולי???

• הוסף לסימניות
אבל זה ממש מעצבן.
לא מספיק התשלום החודשי להדרן שהוא בסביבות ה 40 שקל, גם התשלום לחברת תקשורת שהוא גם בערך 40 שקל - התוכנית הכי זולה והכי דפוקה
עכשיו עוד 20 שקל בשביל נטפרי????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה