אפליקציית מזג אוויר במחשב ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
נטפרי, אבל במחשבים אחרים עם נטפרי שראיתי זה נפתח בלי בעיות. אולי זה קשור לזה שאני עם נטסטיק? [פרטנר]

• הוסף לסימניות
נטפרי, אבל במחשבים אחרים עם נטפרי שראיתי זה נפתח בלי בעיות. אולי זה קשור לזה שאני עם נטסטיק? [פרטנר]
יכול להיות שחסום לך בהגדרות הקהילה.
לפי מה שנראה זה בעיה בתקשורת עם השרת, כי כשאין תקשורת זה המסך שהוא מציג (אם אתה מחפש עיר הוא לא מוצא, נכון?)

• הוסף לסימניות
נכון. תודה. ומה יכול להיות הפתרון? [אני לא מחובר לשום קהילה].
ואגב, ג'אפ זה קפיצה, באנגלית, כלומר הקפצה של האשכול...

• הוסף לסימניות
בנוגע לגאמפ- שזה קפיצה ידעתי, שזה סלנג לא ידעתי!

• הוסף לסימניות
פשוט עושים הקלטה תעבורה ישירות לפניות!

• הוסף לסימניות
ההקלטה עובדת אפילו שזה לא בדפדפן?
[ומעכשיו זה יהיה סלנג...]

• הוסף לסימניות
או שתנסה להסיר את האפליקציה עם ריבו ולהתקין מחדש מהאתר של צביצבי, יש שם קישור לחנות מיקרוסופט.

• הוסף לסימניות
ההקלטה עובדת אפילו שזה לא בדפדפן?
[ומעכשיו זה יהיה סלנג...]
אההההה, לא יודע! אבל הסברא אומרת שכן מכיון שהוא מקליט את התעבורה בראוטר או בסטיק ולא בדפדפן.

• הוסף לסימניות
החנות לא עובדת, אותה בעיה, ואגב אולי זה קשור, כל כמה דקות קופצות לי ההודעות האלה:
upload_2019-4-18_2-14-58.png

• הוסף לסימניות
אההה, לא כיביתי, אבל שמעתי שבאמת בפרטנר עם נטפרי זה לא עובד. לא ידעתי שזה קשור.
[התמיכה של סים כשר שלחו לי הוראות איך לסדר את זה, ע"י שינוי של הDNS אבל לא הצלחתי לשמור את השינויים משום מה]

• הוסף לסימניות
העיקר שתסתדר בסוף ותוכל לארגן את המזג אוויר שלך לפי המזג אוויר של העולם סביבך:cool:

• הוסף לסימניות
חחחח תודה רבה, אבל סתם אני אוהב לראות שם כמה פעמים ירד גשם ביום זה ב30 שנה האחרונות... תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חחחח תודה רבה, אבל סתם אני אוהב לראות שם כמה פעמים ירד גשם ביום זה ב30 שנה האחרונות... תודה רבה!
אותי דוקא מעניין להסתכל מתי כבר יהיה שהמעלות לא יהיו כמו התחושה,תמיד זה אותו דבר משום מה.

• הוסף לסימניות
מה פתאום, הרבה פעמים זה שונה, בכל אופן ככה זה כאן ליד הים כשבלל הלחות מרגישים הרבה יותר חם מהמעלות
ובוא נשתוק לפני שחוסמים לנו את האשכול מרוב פטפוטים... ותודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
מה פתאום, הרבה פעמים זה שונה, בכל אופן ככה זה כאן ליד הים כשבלל הלחות מרגישים הרבה יותר חם מהמעלות
ובוא נשתוק לפני שחוסמים לנו את האשכול מרוב פטפוטים... ותודה על העזרה!
טוב, להתראות!!!

• הוסף לסימניות
אני בסינון של נט פרי והחנןת של מייקרוסופט לעידכונים ומשחקים אינה נפתחת ומראה שגיאה 0x000001F7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה