עזרה אפליקציית פרוג

• הוסף לסימניות
בכלל לא עובד לך לאורך רק לרוחב?
גם אצלי זה קרה פתאום שהתחיל להסתובב, אבל הוא כן עובד לאורך המכשיר..

הקישור הזה למשל הוא לכתחילה רק לרוחב המכשיר. הוא לא נפתח כלל לאורך..
שנייה
בטעות עשיתי לך רק לרוחב
מייד מעלה רק לאורך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנה:
אפליקציית פרוג - מוכרח לאורך בלבד. https://github.com/ShlomoCode/Andro...nload/v19566876979/webview-www.prog.co.il.apk (פתוח בנטפרי)
הסתדר לי - -
אין על הצפונים 😜
Screenshot_20251113-005921.jpg

@I can do it

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמחה לשמוע שנפתרה לך הבעיה.
אצלי היא ל נפתרה, והמכשיר לא נותן לי להתקין את הקישורים ששמת בשום פנים ואופן.

• הוסף לסימניות
שמחה לשמוע שנפתרה לך הבעיה.
אצלי היא ל נפתרה, והמכשיר לא נותן לי להתקין את הקישורים ששמת בשום פנים ואופן.
עניין של הגדרת החסימה במכשיר
פנה לחברת/תמיכה של תוכנת החסימה
במידה והמכשיר מוגבל להתקנה אך ורק מחנות גוגל/חנות רשמית של החסימה.
וניתן גם לפנות למפתח שפרסם בחנות גוגל שיטפל "ויתקן" את האפליקציה שפרסם
בהצלחה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פרוג, רק לאורך.zip
    KB 903 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הנה:
אפליקציית פרוג - מוכרח לאורך בלבד. https://github.com/ShlomoCode/Andro...nload/v19566876979/webview-www.prog.co.il.apk (פתוח בנטפרי)
משום מה באפליקציה הזו שהתקנתי, אופציה של רענון האתר לא עובד, הכתב שלו גדול מהרגיל (פחות מפריע אבל עדיין..)
קישורים לא עובדים..
גם אם אני רוצה להיכנס להודעה של ניק מסוים שנמצאת בפעמון למעלה משמאל לא תמיד עובד.
ואצלי כן נפתחים קישורים במכשיר ועוד אפליקציות.
אפשר גם להתקין את האפליקציה מדפדפן פיירפוקס וכך זה לא מסתובב אוטומטי.
אפשר פירוט/קישור

• הוסף לסימניות
משום מה באפליקציה הזו שהתקנתי, אופציה של רענון האתר לא עובד, הכתב שלו גדול מהרגיל (פחות מפריע אבל עדיין..)
קישורים לא עובדים..
גם אם אני רוצה להיכנס להודעה של ניק מסוים שנמצאת בפעמון למעלה משמאל לא תמיד עובד.
זה לא רשמי, וקישורים אכן לא עובדים כמו שצריך

• הוסף לסימניות
קישורים לא עובדים..

אפשר פירוט/קישור
תוריד את האפליקציה של פיירפוקס מכאן, ואח"כ תיכנס לאתר של פרוג, תלחץ על אפשרויות נוספות, והוספת יישמון לדף הבית.

• הוסף לסימניות
תוריד את האפליקציה של פיירפוקס מכאן, ואח"כ תיכנס לאתר של פרוג, תלחץ על אפשרויות נוספות, והוספת יישמון לדף הבית.
משום מה הוא לא מאשר לי להוריד, למרות שאישרתי את ההתקנה חרף האזהרה שלו מאפליקציה לא מוכרת.
פניתי לחברת הסינון..
בנתיים יש דרך עוקפת?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משום מה הוא לא מאשר לי להוריד, למרות שאישרתי את ההתקנה חרף האזהרה שלו מאפליקציה לא מוכרת.
פניתי לחברת הסינון..
בנתיים יש דרך עוקפת?
לחפש ברשת אפליקציית פיירפוקס להורדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה