אפליקצית פועלים במחשב עם נתיב

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ראיתי שהיה בעבר אשכול על הנושא, אך השאלה נותרה שם ללא מענה ברור ולא ראיתי הבדל בין הקפצת אשכול ישן לפתיחת חדש.

האם יש אפשרות להתקין את האפליקציה של בנק הפועלים שמאפשרת הפקדת שקים וכו' על מחשב עם חסימת נתיב?

כל תשובה תעזור לי מאד!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש מישהו שיודע, מתמצא?
חשוב לי מאד לצורך עסקי דחוף ביותר.

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה: בנק לאומי אפשר?

• הוסף לסימניות
יש בכרום אופציה להפעיל אפליקציות דרך התוספים של הכרום, ניסית את האופציה הזו?

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה שהגבת לשאלתי.

נתיב חוסמים את התוספים של כרום, כך שאין לי אפשרות להוריד את התוסף הזה.

האם יש דרכים נוספות? או שיש לכם את התוסף הזה להעלות?

תודה רבה מאד!!!

• הוסף לסימניות
ניתן להעלות את התוסף והתקין אותו ידנית, אני פשוט שכחתי מה שמו של התוסף, ואין לי כרגע את הזמן לבדוק את זה.
אולי אחד מהצדיקים יעלה לכאן או יזכיר לי לפחות את שמו.

• הוסף לסימניות
היה פעם דיון כאן בפורום, והסבירו איך לבטל את ההגנה של כרום שיתן להתקין גם אפליקציות חיצוניות.

• הוסף לסימניות
אפשר קישור או מילים לחפש את האשכול הזה?

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שמצא את האשכול המדובר, אודה אם יעלה לכאן קישור, כי אחרי חפירה רצינית לא מצאתי עדין פיתרון ע"ג פרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GTV;1742898:
אם יש מישהו שמצא את האשכול המדובר, אודה אם יעלה לכאן קישור, כי אחרי חפירה רצינית לא מצאתי עדין פיתרון ע"ג פרוג.

זה אולי?

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא עזר.

יש מישהו שהצליח בנתיים?

• הוסף לסימניות
אני התקנתי.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 310.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תורידו את הקובץ המכווץ וחלצו אותו במחשב. "להורדה לחצו כאן"

כנסו בדפדפן ללשונית בצד שמאל, כלים נוספים/הרחבות
או העתיקו לשורת הדפדפן= chrome://extensions/

הוסיפו V ב"מצב מפתח"
לחצו על "טען תוסף שלא נארז"
באיתור תיקיה: בחרו את התיקיה שחילצתם לפני זה.
לחצו על "אישור".
והתוסף התווסף לכם

בכדי ליצור לתוסף קיצור דרך: לחצו על "פרטים", ובחלונית שתיפתח לחצו על "יצירת קיצור דרך".

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 126.2 · צפיות: 15
  • 2.png
    KB 108.8 · צפיות: 10
  • 3.png
    KB 22 · צפיות: 12
  • 4.png
    KB 195.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אה תודה

אבל לא התכוונתי לאפליקציה הזאת....

חשבתי שהצלחת להתקין אצלך את arc-welder

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה