שיתוף אפפעם לא מאוחר לשתף / מודעות אביב פסח מהסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
משתפת אתכם בכמה מודעות אביב פסח 2024 שיצאו מהסטודיו שלי, גם הקופי, שלי.
תהנו ✨ ותפדבקו 😉:
1719389442550.png

1719389483660.png

1719389515351.png

1719389543709.png

• הוסף לסימניות
טירוף של מודעות
מדהים ומקצועי!!!
הכל יושב בול במקום
קו נקי ומושך!!
אלופה.....!!!

• הוסף לסימניות
אוהבת ממש את הקו
מוכשרת!
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
השראה.
וואו.
אהבתי ממש את הקו הנקי והיפה שלך!

• הוסף לסימניות
ואוו הכל מדהים ואביבי במיוחדד!!
תודה לך נעמי!
יפה מאוד ותחושה נעימה ואביבית:love::)
תודה, כיף שמרגישים את האביב שנושב
תודה לך!
תודה!
טירוף של מודעות
מדהים ומקצועי!!!
הכל יושב בול במקום
קו נקי ומושך!!
אלופה.....!!!
תודה, הפתעת!...😉
מחמאה ממך שווה לגמרי
אוהבת ממש את הקו
מוכשרת!
עלי והצליחי!
תודה אמן!
השראה.
וואו.
אהבתי ממש את הקו הנקי והיפה שלך!
תודה לך
איזה יופי! סגנון מהמם!
תודה רבה!

ממש תודה לכן על התגובות, עושה לי טוב, ונותן כח להמשיך ליצור.

• הוסף לסימניות
שלימות של מודעות!!
אלופהה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה