אפפ אפפ אופפ,,,;-)

• הוסף לסימניות
היי יעקב :)

פלאש מילוי היה משפר את התאורה
ככה זה לא לפה ולא לפה

בהצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
היי מוטי,,
פלאש מילוי.. למה בדיוק..? פשוט נראה לי שהתאורה הטבעית מספיקה וממש עושה את הצילום עם האוירה של הים,,,, אני ישמח אם תסביר, אולי המילוי למקום מסויים שלא חשבתי עליו אני ישמח אם תסביר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נ.ב. זה רק להעשרה בנתיים משום שכרגע הציוד שיש לי מסתכם במצלמה ועדשה אחת בלבד..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב דיויד;835023:
היי מוטי,,
פלאש מילוי.. למה בדיוק..? פשוט נראה לי שהתאורה הטבעית מספיקה וממש עושה את הצילום עם האוירה של הים,,,, אני ישמח אם תסביר, אולי המילוי למקום מסויים שלא חשבתי עליו אני ישמח אם תסביר
תודה רבה

היי דוד :)

הבחורצ'יק יצא כהה לגמרי

אחד מהשתיים או שעושים ממנו צללית ואז מודדים אור מהמקום הבהיר ביותר שיהפוך לצללית
או שמאירים אותו שלא יצא מוצל
ככה הוא לא לפה ולא לפה

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב דיויד;835025:
נ.ב. זה רק להעשרה בנתיים משום שכרגע הציוד שיש לי מסתכם במצלמה ועדשה אחת בלבד..:)

אתה יכול להשתמש בפלאש של המצלמה ,רק תרכך עם משהו אם אתה קרוב מידי (נייר וכו')
או בצילום נסה לצלם במצב ספוט כשמדידת האור מהפנים שלו רק תביא בחשבון שהסביבה
יכולה להשרף
בנתיים עם התוצאה הנ''ל שווה להבהיר ב ps רק את המקומות הכהים שלו
:)

• הוסף לסימניות
נכון שהוא יצא קצת כהה אבל כמו שאתה אומר אם הייתי פותח יותר תריס או צמצם אז הרקע היה נעלם כמעט לגמריי,, ופלאש של המצלמה היה עודה את הפנים שלו דיי שטוחות כך שגם האופציה הזאת ירדה וגם בכלל פלאש היה מוריד את האוירה של השמש בים,,, לענ"ד בכו"א,,:)

• הוסף לסימניות
לדעתי הזווית הלא שגרתית מקפיאה שנייה מחייו של פעוט.
מה שרק צלם זריז ומצלמה יכולים לעשות.
מהבחינה הזו התמונה משעשעת ומעלה חיוך, ויש משהו באפלוליות הכחלחלה התורמת לאווירה המרתקת.

• הוסף לסימניות
חחחח,,, נוי אני מסכים לגמרי,,, עיקר היופי והמידות במונה זה הזווית הנמוכה ממש גובה אפס שממנו צולם התינוק ובמצב שהוא הולך ליפול עם הצל שלו...:))
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ומיסטר,, הכל ענין של טעם,,, אם כי הרוב יסכימו איתי נראה לי... חחחח סתם סתם:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה