אפקט בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מעבר או אפקט של סיבוב, שהאוביקט יכנס בסיבוב, מישהו יודע מה השם? או איך הכי קל לעשות?

• הוסף לסימניות
הכי מרשים basic3d
שיסתובב סביב עצמו

• הוסף לסימניות
במקום לפתוח אשכול חדש

איך בוחרים בפרימייר שיראו רק חלק מהפריים של ההסרטה, צורת מרובע, עיגול וכדומה. בסוני זה ממש פשוט אבל איך אני עושה את זה בפרימייר?

• הוסף לסימניות
לריבוע יש אפקט CROP - הוא חותך לך כמה שאת בוחרת מהצדדים
לעיגול יש אפקט CIRCLE - - שחקי שם בהגדרות (אבל שם הרקע יהיה בצבע שתחליטי לא שקוף)
אופציות נוספות יש לך תחת תיקיה KEYING

• הוסף לסימניות
יך בוחרים בפרימייר שיראו רק חלק מהפריים של ההסרטה, צורת מרובע, עיגול וכדומה. בסוני זה ממש פשוט אבל איך אני עושה את זה בפרימייר?
תוכלי לייבא מסכה בצורה שאת רוצה
ולהשתמש באפקט: track mute kee
אני מחפשת מעבר או אפקט של סיבוב, שהאוביקט יכנס בסיבוב, מישהו יודע מה השם? או איך הכי קל לעשות?
הכי פשוט ליצור במושן עם מרקרים

• הוסף לסימניות
אם מעבירים בCIRCLE את ההגדרה למצב STENCIL ALPHA הוא חותך בצורת עיגול ללא רקע!!
ממליצה על BCC יש להם חיתוכים מהירים ופשוטים כולל ריכוך מעולה! [מזכיר אם את מגיעה מסוני ... את הקוקי קאטר...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה