כללי אפקט מתכתי

• הוסף לסימניות
איך עושים אחת ולתמיד אפקט מתכתי בפוטושופ, אבל אמיתי! (זהב או כסף)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש עשרות סטיילים, והבסיס הוא באפשרויות מיזוג- הבלטה ותחריט.

• הוסף לסימניות
זה אני יודעת, אני מחפשת משהו איכותי ואמיתי לא דומה ולא כמעט!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;469487:
זה אני יודעת, אני מחפשת משהו איכותי ואמיתי לא דומה ולא כמעט!

אולי תעלי דוגמה (תמונה מהאינטרנט או משהו) שנוכל להבין מה בדיוק רצונך, וננסה לעזור...
ולמה זה מיועד, לטקסט או...?

כי ליצור בדיוק, זה.. לאיזה תוצאה אני רוצה להגיע, ואיך אני יכול להגיע אליה, וזה צורך כמה דברים, ידע בתוכנות,סדר (באופן העבודה ובתכנון) וסבלנות. :)

טיפ מ-ברט מונרוי (אומן דיגיטלי, במיוחד בפוטושופ):

תסתכל/י על הדבר שאתה רוצה ליצור או לצייר, איך הוא בנוי, מאיזה חומר הוא עשוי, אור וצל וכ"ו, ותשחק בפוטושופ, אלו הם מילותיו, וכמובן שהוא מזכיר... שזה מצריך סבלנות, בהצלחה!

אם תעלי דוגמה אולי אוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
עבודה ידנית (מברשות וכו'). אין דרך אחרת. חוץ מתלת מימד.
כל השאר זה רק בכאילו.

• הוסף לסימניות
לזה הכוונה?

קבצים מצורפים

• מדריך ליצירת אפקט מתכתי.pdf
    1.3 MB · צפיות: 28
  • מתכת.jpg
    KB 98.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקפיצה לתועלת החברה כאן.

• הוסף לסימניות
ומי אמר שזה לא תלת מימד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה