כללי אפקט/סטייל לפוטו שופ של מים?

• הוסף לסימניות
אשמח לסטיילים שונים נוספים,נוסף על הזהב והכסף שמסתובבים כאן הרבה.
תודה!

• הוסף לסימניות
אין עונה?
אין לאף אחד???

• הוסף לסימניות
גם אם יש, אל תהיי בטוחה שכולם ששים למהר ולחלק דבר שהם עבדו עליו.
דוגמתי למשל.

• הוסף לסימניות
גם אם יש, אל תהיי בטוחה שכולם ששים למהר ולחלק דבר שהם עבדו עליו.
דוגמתי למשל.

• הוסף לסימניות
איזוטופ,
קודם כל תודה על עצם התגובה.
אבל הדרכה אפשר??? ממי שלא אכפת לא....
תודה מראש!!

ד"א לא חייבים לתת.זו זכות ולא חובה....

• הוסף לסימניות
שיע, תודה רבה תזכה למצוות בדיוק מה שחיפשתי!!!
רק שלא ניתן להפוך אותו לסטייל קבוע.
נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;377494:
שיע, תודה רבה תזכה למצוות בדיוק מה שחיפשתי!!!
רק שלא ניתן להפוך אותו לסטייל קבוע.
נכון?

רפרפתי על הקישורים של שיע. ונראה לי שאפשר להקליט את זה לאקשן. אני צודקת?

• הוסף לסימניות
לאקשן כן, לסטייל לא. ואני הייתי צריכה את זה לנושא הסטייל (אני גם מורה...)

• הוסף לסימניות
אני יכולה לתת לך דיסק שלם של כל מיני תוספות אם את רוצה - מברשות, אקשנים - הכל מכל בכל כל.
אם את גרה בירושלים, תקפצי אלי ואתן לך בשמחה.

• הוסף לסימניות
בהוקרה לחברי פרוג היקרים, ובעיקר למגיבים ועוזרים, איזוטופ, Shia, שיר770, וג'ינג'ית, ויניב33
אני מעלה כאן סטייל- אפקט של מים/טקסט רטוב. בהנאה!!!
צפה בקובץ המצורף 58078

קבצים מצורפים

• מים.rar
    KB 78.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;377885:
אני יכולה לתת לך דיסק שלם של כל מיני תוספות אם את רוצה - מברשות, אקשנים - הכל מכל בכל כל.
אם את גרה בירושלים, תקפצי אלי ואתן לך בשמחה.
היי.. אם זה אפשרי, אני אשמח מאוד לקבל אותו.. :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה