כללי אפקט תפירה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה לעשות אפקט של תפירה בפוטושופ/אילוסטרייטור.
מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה?
או שאולי למישהו יש אקשן כזה?
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אני עושה באילוס דרך האפקט>סטייל>סקריבל
זה נותן את המראה של החוטים.
ואז מעבירה לפוטושופ ומשחקת בעדינות עם האפקטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהו זה;1453292:
אני עושה באילוס דרך האפקט>סטייל>סקריבל
זה נותן את המראה של החוטים.
ואז מעבירה לפוטושופ ומשחקת בעדינות עם האפקטים

תודה רבה!

מישהו יודע איך אפשר לעשות בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malro;1453318:
תודה רבה!

מישהו יודע איך אפשר לעשות בפוטושופ?

האם הסגנון הזה טוב לכם.

קבצים מצורפים

• תפירה.psd
    2.4 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1453341:
האם הסגנון הזה טוב לכם.

זה טוב,
אבל זה לא נראה 100% אמיתי. (אני רוצה שיראו כאילו זה ממש תפור בתוך הבד)
תודה רבה בכל אופן!

אשמח אם יש עוד מישהו שיודע...

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שיודע??
זה יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
חפשי מברשות בסגנון STITCH
(סטיטצ' זה "תפר" באנגלית).
התקיני את המברשות בפוטושופ ושחקי איתן להנאתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה