אפקט Buccellati

• הוסף לסימניות
היות ואני חדש בפוטושופ, חשוב לי לפענח כיצד ניתן ליצור בדרך הפשוטה ביותר את אפקט ההילה המופיע בריצפה האקרילית שמתחת לתכשיטים, כפי שמופיע בתמונות המצורפות. התמונות לקוחות מתוך אתר תכשיטי היוקרה Buccellati.
אשמח מאוד לקבל פירוט מדויק ומפורט, כיאה להבנתו של מתחיל.

קבצים מצורפים

• BUCCHLATY 4 RINGS ללא מסגרת .png
    KB 209.5 · צפיות: 14
  • BUCCHLATY 3 RINGS 2ללא מסגרת.png
    KB 120.3 · צפיות: 12
  • BUCCHLATY RING ללא מסגרת.png
    KB 228.6 · צפיות: 14
  • ללא מסגרת עגיל פרח.png
    KB 192.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
משכפלים את התמונה, מורידים את האטימות לסביבות ארבעים אחוז, ממקמים את השכבה מתחת לשכבה המקורית, בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא רואים דבר

עשיתי כך בדיוק, אך לא רואים דבר.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לפס הלבן?
אם כן, לדעתי זה גרדיאנט, או מברשת רכה בשקיפות

• הוסף לסימניות
מברשת וגרדיאנט

אכן הכוונה לללבן שמתחת/ מאחורי התכשיטים.
באשר לאפשרות של מברשת רכה - נראה שהפס הלבן נעשה בצורת קשת מדויקת, או קו ישר. כיצד עושים זאת עם מברשת?
את הגרדיאנט אני מכיר, אך לא עד כדי לדעת כיצד ניתן להשתמש בו למטרה זו.
אם ידוע לך כיצד ניתן להשיג אפקט זה, אשמח לקבל פירוט מירבי, יען כי אני לא ממש בתחום (אם כל הבושה שבכך).

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון והשני זה גרדיאנט.
והשלישי והרביעי זה מברשת רכה בשקיפות.

קו ישר עם המברשת - מסמנים את הקו עם שיפט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה