אפקט DE_freeform AE , האם יש למישהו

• הוסף לסימניות
חסר לנו הפלגאין הזה. והוא מאד דחוף לי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
על איזה גרסה אתם עובדים?
בCS5 הוא בא עם התוכנה.

• הוסף לסימניות
אנחנו עובדים על CS6

• הוסף לסימניות
בCS6 אדובי הורידו את האפקט הזה. בגלל מערכת התלת החדשה כנראה.
ניתן להשיג אותו באתר של החברה המפתחת:
http://www.mettle.com/freeform-pro/

לצערי כשחיפשתי לזה הורדה לפני חודש וחצי לא מצאתי.

בכל מקרה ניתן לפתוח את הפרויקט בCS5-5.5 שם הוא בא עם התוכנה.

• הוסף לסימניות
אולי יש כאן מישהו שעובד על גרסת CS5 ויוכל להעלות?!
אם לא, אני אוכל להעתיק לך מחר ממקום הלימודים שבו אני מלמדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;930558:
אולי יש כאן מישהו שעובד על גרסת CS5 ויוכל להעלות?!
אם לא, אני אוכל להעתיק לך מחר ממקום הלימודים שבו אני מלמדת.

מה להעלות? את הפלאגין? זה לא יעבוד על CS6 בדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;930566:
מה להעלות? את הפלאגין? זה לא יעבוד על CS6 בדוק.
אז מה עושים עם פרויקט שעבדו עליו בCS5 וכעת, רוצים להמשיך לעבוד בCS6?
אין אפשרות?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;930587:
אז מה עושים עם פרויקט שעבדו עליו בCS5 וכעת, רוצים להמשיך לעבוד בCS6?
אין אפשרות?!

פשוט, לרכוש את הפלאגין.

אני מניח שבטח מדובר בספר נפתח או משהו בסגנון, ניתן לעשות כמעט את אותה תוצאה בעזרת הכלים של CS6 שמאפשרת קיפוף של שכבות במרחב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה