תנו לי ביקורת אפרוחיתה

• הוסף לסימניות
סתם חמדתי לצון את האפרוחים של השכנים:p
ושריינתי לי לסט את הנערה האמיצה שלי, שכמעט שחטה אותם מרוב אהבה:)
_MG_0550.jpg
_MG_0611-מ.jpg
_MG_0619.jpg
_MG_0586.jpg
_MG_0538-פ.jpg

• הוסף לסימניות
יואו זה אחד הדברים!!!
היא שחקנת הבובה הזו! ומתפקדת עשר עם האפרוחים...
תמונות מהממות!

• הוסף לסימניות
מתוק וגיזעי ביחד ממש כיף להסתכל

• הוסף לסימניות
סט מהמם, תאורה משגעת ועריכה איכותית!

• הוסף לסימניות
מתוק במיוחד!
אהבתי את השלישית :)

• הוסף לסימניות
סט מדהים!!!
תמונות קסומות ויפות.

• הוסף לסימניות
יואו איזה אוירה מושלמת יש פה בתמונות
דווקא מהתמונות זה נראה שהי הייתה די עדינה אתם
אני מסתכלת עוד פעם ועוד פעם על התמונות זה מתוק נורא
הוצאת את הסט הזה הכי טוב שיש
אני חולמת לצלם עם אפרוחים ....

• הוסף לסימניות
מתוקה!!!
איזה אומץ :)
והעיניים...

• הוסף לסימניות
איזה סט מדהים!!!!
פשוט מטורף

• הוסף לסימניות
אשכול שלך תמיד מקבל תשומת לב להשראה
איזה אליפות של תמונות!!
קסומות וילדותיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה