ב.ד.ה. אפרת בת רחל ע"ה - רק בת 17

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קראתי.
רפו"ש!

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה
אין לי ווטסאפ,
אבל אני ממילא מקבלת שבת עשר דקות מוקדם אעשה זאת השבוע לרפואתה
ואל יאוש
מכירה מקרוב מישהו שהרופאים התייאשו ואמרו שכבר לא התעורר והוא התעורר בניגוד לכל התחזיות

• הוסף לסימניות
מארגנות קבוצה של 40 נשים לשמיעת קו הצניעות- קו הישועות שידוע בסגולתו,
לרפואת הנערה "אפרת חיה בת רחל" בת ה-16, שכרגע לא התעוררה מניתוח שהתקיים בשבת.
מי שמעוניינת להצטרף לשמיעת הלכה ושתי סיפורים במשך ארבעים יום לרפואתה בקרוב,
שתשלח מייל ל- riki47666אין לכתוב כתובת מייל.
בבקשה להעביר...
תזכו למצוות!!!!

• הוסף לסימניות
רפו"ש ובשורות טובות במהרה!

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי על עצמי קבלה ובעזרת ד' זה יהיה לרפואתה.
רפואה שלמה ובשורות טובות בקרוב!!!

• הוסף לסימניות
מארגנות קבוצה של 40 נשים לשמיעת קו הצניעות- קו הישועות שידוע בסגולתו,
לרפואת הנערה "אפרת חיה בת רחל" בת ה-16, שכרגע לא התעוררה מניתוח שהתקיים בשבת.
מי שמעוניינת להצטרף לשמיעת הלכה ושתי סיפורים במשך ארבעים יום לרפואתה בקרוב,
שתשלח מייל ל- riki47666אין לכתוב כתובת מייל.
בבקשה להעביר...
תזכו למצוות!!!!
אני רק רוצה לתקן שלא ברור מאיפה הגיע השם הנוסף חיה. נכון לאתמול בלילה לא הוסיפו לה שם. (אנחנו ידידים)
אם יש לכם עדכון אמין יותר מהיום בבוקר- אשמח לשמוע. אבל תודאו שזה אמין. השמועות מידי רצות..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עדכון?

• הוסף לסימניות
1635952775549.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה