- הוסף לסימניות
אין לי כוח לבנות בשבילי (כי אף אחד לא משלם לסנדלר על הנעליים שלו)
רוצה משהו הכי מוכן (כנראה שאין סיכוי) עם ממשקים בסיסיים לAPI הכרחי
דרישות:
1. מערכת לניהול פרויקטים ועדכון לקוחות עם לו"ז לסיום פרויקטים כדוגמת https://app.contreal.co.il
2. ניהול לוז- ניהול לוז ניהול לוז. זה אומר, שכאשר משימה מסוימת לא נמחקת, המערכת תדחוף אוטומטית את המשימה למחר. כמובן, תוך התחשבות בלוז שקיבל הלקוח, ותוך התחשבות בסדרי עדיפויות ומשימות חשבובות ופחות חשובות
3. מעקב התקדמות בפרויקטים בדשבורד, לקוחות מקבלים עדכונים על התקדמות הפרוייקטים במייל/וואטצאפ
4. מערכת תזכורות- במייל בוואטצאפ ובשיחת טלפון על פגישות/משימות הן ללקוח והן עבורי
5. קישור לקוח ללוז- מי שמשאיר פנייה באתר שרוצה פגישה יכול לקבוע לעצמו בזמנים שפנויים ביומן שלי- הוא מקבל קישור ליומן שלי
6. שיחות זום- באותה פלטפורמה
7. CRM- באותה פלטפורמה
8. ניהול הוצאות והכנסות וסה"כ רווח חודשי- באותה פלטפורמה
9. אפשרות לשליחת מיילים אחידים לכלל הלקוחות,
10. ניהול רשימת תפוצה של לידים
11. כמובן שהכול מקושר, לקוח לפרויקט, לליד להוצאות והכנסות קשורות. תכל'ס, כמה שווה לי הלקוח?
איזו פלטפורמה הכי תתן את כל זה?
רוצה משהו הכי מוכן (כנראה שאין סיכוי) עם ממשקים בסיסיים לAPI הכרחי
דרישות:
1. מערכת לניהול פרויקטים ועדכון לקוחות עם לו"ז לסיום פרויקטים כדוגמת https://app.contreal.co.il
2. ניהול לוז- ניהול לוז ניהול לוז. זה אומר, שכאשר משימה מסוימת לא נמחקת, המערכת תדחוף אוטומטית את המשימה למחר. כמובן, תוך התחשבות בלוז שקיבל הלקוח, ותוך התחשבות בסדרי עדיפויות ומשימות חשבובות ופחות חשובות
3. מעקב התקדמות בפרויקטים בדשבורד, לקוחות מקבלים עדכונים על התקדמות הפרוייקטים במייל/וואטצאפ
4. מערכת תזכורות- במייל בוואטצאפ ובשיחת טלפון על פגישות/משימות הן ללקוח והן עבורי
5. קישור לקוח ללוז- מי שמשאיר פנייה באתר שרוצה פגישה יכול לקבוע לעצמו בזמנים שפנויים ביומן שלי- הוא מקבל קישור ליומן שלי
6. שיחות זום- באותה פלטפורמה
7. CRM- באותה פלטפורמה
8. ניהול הוצאות והכנסות וסה"כ רווח חודשי- באותה פלטפורמה
9. אפשרות לשליחת מיילים אחידים לכלל הלקוחות,
10. ניהול רשימת תפוצה של לידים
11. כמובן שהכול מקושר, לקוח לפרויקט, לליד להוצאות והכנסות קשורות. תכל'ס, כמה שווה לי הלקוח?
איזו פלטפורמה הכי תתן את כל זה?
הנושאים החמים