כללי אפשרויות מסגרת טקסט - ישור דו צדדי / כלפי מעלה

• הוסף לסימניות
עמדתי קובץ וסימנתי ב'אפשרויות מסגרת טקסט' ישור דו צדדי.
כל עמוד של סוף פרק ידנית הגדרתי ישור כלפי מעלה.
כעת אני רוצה למחוק את העמוד הראשון ע"י שאני בוחר אותו בחלונית העמודים ולוחץ על סמל ה'פח' למטה.
אלא שכשאני עושה כזה דבר זה שואב את כל הטקסטים מסגרת אחורה.
נאמר שהעמוד הראשון הוגדר ידנית לישור כלפי מעלה כשאני מוחק אותו העמוד השני יקבל את הישור שלו, והשני את של השלישי וכו', וכך משתבשים כל ההגדרות הידניות וחלות בעמודים הלא נכונים.
לכן:
א)איך מוחקים את העמוד הזה בצורה שהטקסט של העמוד שני לא ישאב אל תוך העמוד הראשון ויקבל את ההגדרות שלו?
ב)האם יש דרך לעשות שכל עמוד אחרון של פרק (שיש בו מעבר מסגרת) רק כאלו עמודים יקבלו ישור כלפי מעלה בניגוד לשאר העמודים שישור המסגרת שלהם תהיה דו צדדית?

• הוסף לסימניות
ניתוק מסגרות

• הוסף לסימניות
אפשר לבאר?
אגב זה לא מסגרת מהמאסטר אלא משרשור שעשיתי מהמסגרת הראשונה על השוליים של הדף השני ואוטומטי זה רץ על כל הקובץ.
ממילא אין אופציה סטנדרטית של ניתוק מסגרת שמגיעהמהמאסטר.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שמנתק את כל השרשור

• הוסף לסימניות
אני מבין שאני מפעיל אותו על המסגרת שאותה אני רוצה למחוק ומנתק אותה משרשור, ואז אני יכול למחוק זאת מבלי שזה ישפיע על שאר העמודים.
האם הסקריפט מגיע מותקן באינדיזיין? א"כ מה שמו?
אם לא, האם ניתן להעלות אותו לכאן?

• הוסף לסימניות
אתה יכול באופן פשוט וידני להכניס תו של מעבר עמוד, או מעבר מסגרת לתוך תיבת הטקסט הראשונה שאותה אתה רוצה למחוק, וכמובן שכשאתה מוחק את כל הטקסט בעמוד אתה משאיר את התו הזה

• הוסף לסימניות
משהו בשאלה לא ברור לי, העמוד הראשון ריק לגמרי, או שיש בו טקסט משורשר ואתה רוצה למחוק את הטקסט המשורשר יחד עם המסגרת שלו? לאיפה העמוד השני נשאב, הרי מחקת את העמוד הראשון כולל המסגרת שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;1839423:
ב)האם יש דרך לעשות שכל עמוד אחרון של פרק (שיש בו מעבר מסגרת) רק כאלו עמודים יקבלו ישור כלפי מעלה בניגוד לשאר העמודים שישור המסגרת שלהם תהיה דו צדדית?

יש לי לזה סקריפט. מחירו 90 ש"ח + מע"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1839704:
משהו בשאלה לא ברור לי, העמוד הראשון ריק לגמרי, או שיש בו טקסט משורשר ואתה רוצה למחוק את הטקסט המשורשר יחד עם המסגרת שלו? לאיפה העמוד השני נשאב, הרי מחקת את העמוד הראשון כולל המסגרת שלו?

כנראה שהוא רוצה משום מה למחוק רק את הטקסט, ולהשאיר את המסגרת

אז הנה לך התשובה,
תמחוק את המסגרת עם הטקסט

• הוסף לסימניות
העמוד הראשון יש בו טקסט שמשורשר לעמודים הבאים אחריו.
אני רוצה למחוק את כל העמוד כולל הטקסט שבו.
אלא שכשאני מסמן את העמוד בחלונית העמודים ולוחץ על הפח, אמנם נמחק העמוד כולל הטקסט שבו, אבל כעת נוצר מצב שכל מסגרת בעמודים הבאים נשארה עם ההגדרות שנתתי לה.
ממילא מסגרת שעד עתה היה בו סוף פרק כעת תקבל את תחילת הפרק הבא, כיון שהרי מחקתי עמוד בתחילת הקובץ, והתוצאה שההגדרות המיוחדות שנתתי לעמודי סוף פרק להתיישר ללמעלה, מעוותים כעת את עמודי תחילת הפרק.
האם אין לזה פתרון חוץ מסקריפט בתשלום?
אין אפשרות לבטל את השרשור וזהו?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי כשמוחקים עמוד שמכיל טקסט משורשר, הטקסט לא נמחק אלא עובד לעמוד הבא, וזה לכאורה השורש לבעיה שנוצרת לך, אם אתה רוצה למחוק גם את הטקסט, אתה יכול למחוק אותו ידנית, או להשתמש בסקריפט לניתוק שרשור כדי לנתק את המסגרת הראשונה משאר המסגרות, ואז כשתמחק את העמוד ימחק גם הטקסט שבו

קבצים מצורפים

• ניתוק שרשור תיבות.rar
    KB 1.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אז משום מה אצלי זה מגיב הפוך. אני מסמן את העמוד על מנת שימחק את העמוד + הטקסט, ואז שימו לב: נמחק הטקסט של העמוד הראשון והעמוד אחרון, וכל הטקטסים זזים אחורה לעמוד הראשון שהתפנה.
אנסה כעת עם הסקריפט שצרפת ואקווה שיעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה