עזרה אפשרויות עבודה לחרדים

• הוסף לסימניות
בחורה חרדית שמעוניינת בעבודה פיזית ודינאמית ולא משרדית/מחשבים
ללא גברים בסביבה ולא מעונות/גנים/מורות
ומשכורת גבוהה
קיימת משרה כזאת?
מרגיש לי כאילו אני מנסה לחפש עבודה שלא קיימת

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי משכורת, אבל נראה לי שעיסוק בסוגים שונים של ספורט יכול לענות על שאר הדרישות.
שיעורי סטודיו, הדרכת כושר (פוטנציאל לעבודה פרטית), הדרכת שחיה, דברים כאלו.

• הוסף לסימניות
אם יש רשיון נהיגה- אז דרייברית -נהגת מונית לנשים ולמשפחות
אם אוהבת לנקות- יש עבודה בשפע ובשביל עובדת אנ"ש גם משלמים יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בחורה חרדית שמעוניינת בעבודה פיזית ודינאמית ולא משרדית/מחשבים
ללא גברים בסביבה ולא מעונות/גנים/מורות
ומשכורת גבוהה
קיימת משרה כזאת?
מרגיש לי כאילו אני מנסה לחפש עבודה שלא קיימת
פעם ממש ישבתי וחשבתי מה מקצועות אפשריים לאישה חרדית עם כישורים כאלה של עבודה פיזית ודינמית (מה שנקרא 'ביצועי' במינוח של אבחונים תעסוקתיים)' באמת קשה מאד למצוא, ועוד לפני שמכניסים את שיקול 'בלי גברים' לדיון.

אדריכלית כבישים ותחבורה
מדריכת רכיבה
שיננית
טבחית/ מבשלת
מדריכת ספורט
מדריכת שחיה
נהגת מונית
מורה לנהיגה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם היא בלי הכשרה כל מקצועות הספורט והשחיה פחות רלוונטים כרגע
הייתי ממליצה על הפעלת חוגים בצהרונים בבתי ספר וגנים בתחום הריתמיקה וההתעמלות (לא נדרשת הכשרה)
וכמובן כדאי מאוד שבינתיים גם תלמד את אחד המקצועות הנ"ל אם בכוונתה להתפרנס מהתחום

• הוסף לסימניות
פעם ממש ישבתי וחשבתי מה מקצועות אפשריים לאישה חרדית עם כישורים כאלה של עבודה פיזית ודינמית (מה שנקרא 'ביצועי' במינוח של אבחונים תעסוקתיים)' באמת קשה מאד למצוא, ועוד לפני שמכניסים את שיקול 'בלי גברים' לדיון.

אדריכלית כבישים ותחבורה
מדריכת רכיבה
שיננית
טבחית/ מבשלת
מדריכת ספורט
מדריכת שחיה
נהגת מונית
מורה לנהיגה
לא הבנתי למה אדריכלית לכבישים ותחבורה זה יותר דינמי מלתכנן בתים.
זה מתבצע מול מחשב. לא ממש בשטח...
בכל אופן לתחום הבניה הייתי מציעה פשוט מפקחת בניה, יש גם נשים ואפילו חרדיות.. אבל זה כן לצד גברים.

• הוסף לסימניות
הפקת אירועים / עוזרת למפיקה

• הוסף לסימניות
מסחר זה מאד דינמי. לצאת לקנות את הסחורה, לתחזק מכירה/ חנות וכו'. זה הרבה עבודה פיזית ואם זה מצליח מתגמל מאד.

• הוסף לסימניות
לפני הכול כדאי לראות את היכולת לעבוד בעבודה פיסית כיתרון.
אני חושבת שזה גם די נדיר.
הרבה אנשים אוהבים לעבוד במנוחה...

יש לא מעט אנשים שממלאים תפקידים שכוללים התרוצצות, נסיעות ממקום למקום וכו'.
אולי זה יותר ניהולי? אולי תחום הפקות?

• הוסף לסימניות
מכירים הפקות חרדיות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש גם את האופציה של הדרכת טיולים, אבל קשה לבסס על זה הכנסה בלעדית. זה חודשים מסוימים מלאים יותר וחודשים שריקים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם להמלצה על צלמת/מסריטה וכו
אם היא אוהבת את התחום נשמע שאפשר לעשות מזה משכורת לא רעה בכלל.

• הוסף לסימניות
יש לי חברה עם המון כוח פיזי ולמדה את "מדק" , מאוד מצליחה ונהנית ונראה לי שמרוויחה יפה.

• הוסף לסימניות
מה זה מדק? ולמה זה עצוב?

• הוסף לסימניות
הרבה עבודות כאלו מתאימות לעצמאיות ולא לשכירות
בהנחה ש"פיזי" אין הכוונה דווקא ספורטיבי, אלא עבודה דינמית ואינטרקציה עם אנשים,
גם משרות ניהול / ניהול חנות אולי יכולות להתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה