כללי אפשרות להוריד את התמונות הנ"ל

• הוסף לסימניות
שלום לכם.
דחוק לי בזמן.
יש משהו שיכול להוריד לי את הקבצים ה"ל או אולי יש מישהו שיש לו אותם. לשימוש אישי

http://www.shutterstock.com/pic-105...ver-background-with-honeycombs-and-drops.html

http://www.shutterstock.com/pic-957...llustration-isolated-on-white-background.html

המון המון תודה ויישר כוח עצום
ברכות יחולו על ראשכם ושנה טובה ופוריה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא.:(
עדיין מצפה

• הוסף לסימניות
בבקשה-

קבצים מצורפים

• תמונה ראשוננה.jpg
    KB 41.6 · צפיות: 14
  • תמונה שניה.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 15
  • תמונה שלישית.jpg
    KB 24 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אלו קבצי EPS ובפורמט כזה אני צריכה אותם.
בצורה שהעלית - ותודה על המאמץ- אין לי אפשרות להשתמש בזה

• הוסף לסימניות
זה בתשלום.
וצריך כרטיס בינלאומי בשביל זה ועוד אין לי כזה

• הוסף לסימניות
מתנצלת .... אני מקפיצה

• הוסף לסימניות
אני נודניקית?
הזמן הולך ודוחק... מה יהיה?:(

• הוסף לסימניות
זה יעזור לך...

• הוסף לסימניות
סליחה צרפתי עכשיו

קבצים מצורפים

• Honey bee (3) [Converted].pdf
    1.4 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תודה רבה ויישר כוח על המאמץ והטרחה.
אבל.. זה לא מה שאני חיפשתי...

:(

• הוסף לסימניות
תקווה, אם את מתכוונת להורדה בצורה מסויימת כדאי לציין זאת בראשית הבקשה.
אחרת חבל שאנשים טורחים להוריד כשזה לא נחוץ ואת נאלצת להודות על הטרחה ואנשים מרגישים שטרחו לחינם.
כתבתי את זה כאן ולא באישי כדי שיועיל לכולם. שנה טובה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;858769:
תקווה, אם את מתכוונת להורדה בצורה מסויימת כדאי לציין זאת בראשית הבקשה.
אחרת חבל שאנשים טורחים להוריד כשזה לא נחוץ ואת נאלצת להודות על הטרחה ואנשים מרגישים שטרחו לחינם.
כתבתי את זה כאן ולא באישי כדי שיועיל לכולם. שנה טובה!!

ממש מתנצלת. הרצון שלי היה כל כך ברור לי. שלא חשבתי שיש צורך לפרט.(הרי כולם פה מבינים מה אני חושבת עוד לפני שאני כותבת לא? ברור!:D)
אקח זאת לתשומת ליבי.

וזאת התוצאה.

קבצים מצורפים

• יפי1.jpg
    2.6 MB · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה