כללי אפשרות להוריד לי תמונה בתשלום?

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה - http://www.prog.co.il/showthread.php?t=92976
בעקבות תפילותיכם עלי
מצא חן וחסד לפניו התמונה המצורפת
(נס. כבר ראיתי חומה של ספרים נופלת עלי בחלום:D)
אך לצערי אני ללא כרטיס אשראי כלל בטח לא בינלאומי כפי שצריך באייסטוק.
חפרתי את שאטר סטוק ולא מצאתי זאת שם.

אם מצאתי חן בעיני....
אם אפשר להוריד לי תמונה זו ואני אשלם את תמורתה.
ניתן לפנות אלי באישי או ב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יגמול לכם ה' כל טוב וברכות ושפע עד בלי די

קבצים מצורפים

• %20%20~2.JPG
    KB 47.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אין בכל רחבי הפורום הענק הזה איש בודד שמנוי לאייסטוק?
לא יאמן.

אז מה נעשה במקרה כזה?
(לא חשבתי שזו כזו בעיה , אם הייתי יודעת לא הייתי מראה לו כלל...)

• הוסף לסימניות
אולי ללקוח יש כרטיס אשראי בינלאומי???

אני לפעמים אומרת ללקוחות את המילים הנוראיות: 'אי אפשר' על דברים לא מציאותיים או רחוקים מהמציאות.

• הוסף לסימניות
אין לו כרטיס אשראי.
אבל עד שהוא בחר משהו את המיץ הוא הוציא לי.
עכשיו זה...

באמת מה עושים בכזה מצב?

• הוסף לסימניות
הסתדרתי:)

מי כעמך ישראל...

• הוסף לסימניות
האם יש כאן למישהו מנוי לאתר?
אני מחפשת לקנות תמונה בודדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה