אפשרות להרויח סכומי כסף קטנים (דמי כיס...) בקלות ובזמן הפנוי

• הוסף לסימניות
עדכון קטן,
שמתי לב שבאתר תחת החשבון שלך, תיבת ההודעות שלך.
מופיעות שם הודעות שמשום מה לא קיבלתי למייל.
ואז אפשר להכנס דרך החלון הזה ולהיות מתוגמל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמה ימים והצטבר כמעט 10 שח, יכול להיות נחמד, לא?
מקווה שזה ימשיך כך ולא יפסיק מתי שהוא

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 427.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י elshco11;1928529:
אני במיי סקר כבר כ8 שנים...

איך מצטרפים לאתר הזה?
לא מוצאת שם אפשרות להרשמה

• הוסף לסימניות
מיי סקר זה רק ע"י מישהו שכבר קיים במערכת, ושולח לך הזמנה
אפשר לרשום לי כתובת מייל בפרטי, או במייל, שם המשתמש שלי בגימייל ואשלח
נכתב ע"י SN;2005842:
איך מצטרפים לאתר הזה?
לא מוצאת שם אפשרות להרשמה

• הוסף לסימניות
בנט פרי יש בעיה עם האי פי לענות לסקרים הנ"ל

• הוסף לסימניות
ב"ה

שימו לב שכמעט הנשמות הטובות שמביאים פה לינקים לאתרים מסוג אלו...... עושים זאת לא מפני שמה שהם ממליצים עליהם הוא טוב....

אלא מאינטרס אישי נטו....

• הוסף לסימניות
הפכת את הברוטו והנטו
בשום אופן לא אמליץ על אתר שקשה לקבל בו כסף, אני פשוט לא ארשום. או שעד שלא אראה אמינות לא אמליץ.
יש עוד אתרים שלא רשמתי כאן על אף שיש לי מנוי שם, כי עדיין לא ראיתי משם רווחים
נכתב ע"י soundwave;2008426:
ב"ה

שימו לב שכמעט הנשמות הטובות שמביאים פה לינקים לאתרים מסוג אלו...... עושים זאת לא מפני שמה שהם ממליצים עליהם הוא טוב....

אלא מאינטרס אישי נטו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה