דרוש מידע אפשרות להתעדכן רק בחדשות הכרחיות

• פותח הנושא MOM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניין להתעדכן רק בחדשות שנוגעות לי למעשה כגון "חובת הדלקת אורות בשעות החורף", "מחיר הדלק יעלה בחצות", מחר יחסמו כבישים ב????" וכן הלאה.
אבל לא להתעדכן ב "סמוטריץ ובן גביר", "פרשנות שיא המעניינת על סיכויי הפיצול האקווילנטיים האקספוננציאליים ביחס למדד האלקטורט של שיטת הבחירות הנהוגה לפי החישובים שנעשו בשנת 1952.5 ועודכנו על ידי מרשם האוכלוסין לסטטיסטיקה המקומית והבינלאומית וכו'".
מקורות החדשות שאני מכיר מערבבים ביניהם.
יש משהו שונה?

• הוסף לסימניות
יש קבוצת מייל שלוחים 2-3 פעמים ביום עידכונים עם כל החדשות במבזקים קצרים מעוניין? אני אכתוב פה מייל.
זה כולל את
אבל לא להתעדכן ב "סמוטריץ ובן גביר", "פרשנות שיא המעניינת על סיכויי הפיצול האקווילנטיים האקספוננציאליים ביחס למדד האלקטורט של שיטת הבחירות הנהוגה לפי החישובים שנעשו בשנת 1952.5 ועודכנו על ידי מרשם האוכלוסין לסטטיסטיקה המקומית והבינלאומית וכו'".

• הוסף לסימניות
זה כולל את
זה כולל גם את סמוטריץ וכדו' וגם את מחירי הדלק וחסימות כבישים

• תודה
Reactions: MOM
  • הוסף לסימניות
קו המידע - 03-5097000
ענייני ויעיל. כולל תחזית מזג האוויר. אם לא מעניין אותך שיעור של ר' מיילך או הלכות ריבית, פשוט תלחץ 8.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם אבל אני מעוניין במשהו שהוא רק מה שחשוב לי לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה