אפשרות לנדידה לא מופיעה בנוקיה 215

• הוסף לסימניות
בנוקיה 215 תומך כשר האפשרות בהגדרות לנדידת נתונים (כדי שהקו הישראלי יפעל בחו״ל לקבלת והוצאת שיחות) לא מופיעה במקומו. כנראה שמחקו את האפשרות הזו בגירסא שיש לי. משהו יודע איך אפשר בכ״ז להפעיל נדידה או איך להתקין גירסא חדשה אם האפשרות הזו?

• הוסף לסימניות
אתה מנסה מערכת - הגדרות שיחה - הפניית שיחה - כל השיחות הקוליות, וזה לא נותן לך לבחור מאיזה סים להפנות ומספר טלפון?
אם כן זה מוזר, וכנראה צריך להחליף גירסה בחנות פלאפונים (בד"כ עולה 80 ש"ח, אני יודע על מישהו שעושה ב- 30 בירושלים אם כי אין לי את הגירסה שלו ואני לא יודע בוודאות שיש בה את האפשרות הנ"ל).

• הוסף לסימניות
אתה מנסה מערכת - הגדרות שיחה - הפניית שיחה - כל השיחות הקוליות, וזה לא נותן לך לבחור מאיזה סים להפנות ומספר טלפון?
אם כן זה מוזר, וכנראה צריך להחליף גירסה בחנות פלאפונים (בד"כ עולה 80 ש"ח, אני יודע על מישהו שעושה ב- 30 בירושלים אם כי אין לי את הגירסה שלו ואני לא יודע בוודאות שיש בה את האפשרות הנ"ל).
אין הכוונה לפונקציה הזו. בד״כ כנשכנסים לקווריות אחת מהאפשרויות בסוף הוא כפתור פשוט להפעלת נדידת נתונים, ואצלי הוא לא מופיע. במקרה של מישהו שנמצא בחו״ל, אין אפשרות ללכת לחנות שמתקינה גרסאות כשרות.

• הוסף לסימניות
אין הכוונה לפונקציה הזו. בד״כ כנשכנסים לקווריות אחת מהאפשרויות בסוף הוא כפתור פשוט להפעלת נדידת נתונים, ואצלי הוא לא מופיע. במקרה של מישהו שנמצא בחו״ל, אין אפשרות ללכת לחנות שמתקינה גרסאות כשרות.
טעות שלי. אני התכוונתי לאופציה המקובלת שמשאירים את הטלפון הכשר בארץ ומפנים את השיחות לטלפון בחו"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה