דווקא לזה לא נראה לי שאפשר להתקין חוסם, אלא אם כן מגדירים במייל שלא תהיה הורדה אוטומטיתMailtrack – תוכנות להורדה
softwares.center
מי שמקבל יודע שהתקנת את התוכנה, ויש לו גם אפשרות להתקין לזה חוסם
דווקא לזה לא נראה לי שאפשר להתקין חוסם
פעמים רבות מקבל ההודעה מקבל גם את הלוגו של מיילטראקמה פתאום רק אתה יודע אם הוא קרא וראה את המייל
ולההוא ששלחת אין מושג שיש לך בכלל את התוכנה
איך משתמשים בזה?Mailtrack – תוכנות להורדה
softwares.center
מי שמקבל יודע שהתקנת את התוכנה, ויש לו גם אפשרות להתקין לזה חוסם
אין לי מידע יותר ממה שכתוב בקישוראיך משתמשים בזה?
מתקינים וזהו, או שצריך להפעיל ולשנות משהו בהגדרות?
מה ''פעמים רבות'' גוגל בוחר לפעמים כן ולפעמים לא?????פעמים רבות מקבל ההודעה מקבל גם את הלוגו של מיילטראק
אא"כ השולח מחק את זה מהודעתו
וואו לא ידעתי!!! (לא מתאים לי...![]()
Anti MailTrack - חסימת מעקב מיילים
תוכנה קטנה שחוסמת לגמרי את השרת שממנו נעשה מעקב קריאת מיילים שע"י מעקב MAILTRACK התוכנה נועדה רק למי שבעצמו אינו משתמש בשירות שלהם כי התוכנה תחסום לחלוטין גי...mitmachim.top
כך זה בכל תוסףאני מנסה להוריד
והוא כותב לי שהתוסף עלול לפגוע במחשב שלי
התכוונתי שיש שאינם מודעים למחוק את סימן המעקבמה ''פעמים רבות'' גוגל בוחר לפעמים כן ולפעמים לא?????
אוי באמת בעיה,וואו לא ידעתי!!! (לא מתאים לי...)
אבל עדיין אם אני בעצמי משתמשת בתוסף הזה, אין לי דרך לחסום אחרים...
כך זה היום בעולם אתה רוצה לדעת הכל על כולםאוי באמת בעיה,
ומה עם מה ששנוי עליך...![]()
תשלח שוב...יש אפשאות לראות על מייל שכבר שלחתי לפני שהורדתי את התוסף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים