עזרה אפשרות לראות אם קראו מייל שנשלח

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך ניתן לראות במייל נשלח
אם הנמען קראה את המייל

• הוסף לסימניות
יש עוד תוספים?
בלי שהנמען ידע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה פתאום רק אתה יודע אם הוא קרא וראה את המייל
ולההוא ששלחת אין מושג שיש לך בכלל את התוכנה

• הוסף לסימניות
מה פתאום רק אתה יודע אם הוא קרא וראה את המייל
ולההוא ששלחת אין מושג שיש לך בכלל את התוכנה
פעמים רבות מקבל ההודעה מקבל גם את הלוגו של מיילטראק
אא"כ השולח מחק את זה מהודעתו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד
והוא כותב לי שהתוסף עלול לפגוע במחשב שלי

• הוסף לסימניות
וואו לא ידעתי!!! (לא מתאים לי...:sne::sne:)
אבל עדיין אם אני בעצמי משתמשת בתוסף הזה, אין לי דרך לחסום אחרים...

• הוסף לסימניות
יש אפשאות לראות על מייל שכבר שלחתי לפני שהורדתי את התוסף?

• הוסף לסימניות
יש תוסף מצוין, SNOVO שנותן לך אפשרות לראות מתי פתחו את המייל-וכמה פעמים
וגם אם מצרפים קובץ-מראה אם לחצו עליו(וכמה...)
מדויק מאוד
ממליץ בחום
הנה קישור-
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה