- הוסף לסימניות
לא הבנו...עזבו אותכם, אל תאמינו בכל המעקבים האלה
לכל אחד טיפה מבין יש חוסם מעקבים....
לא הבנו...עזבו אותכם, אל תאמינו בכל המעקבים האלה
אני מנסה להוריד וזה כותב לי שהיה שגיאה האם יש לזה סיבה ?
גם לי זה כותב שגיאה...
אולי קשור לנטפרי?
גם לי זה כותב שגיאה
(נטפרי)
בנטפרי יש לאחרונה באג-שלא נותן להתקין תוספים. צריך לפתוח פנייה. אולי כדאי לצרף גם הקלטת תעבורה.גם לי נכשל אפשר בנטפרי או לא ?
מישהו יודע?
העניין הוא שרוב ככל אנשי הקשר שלי לא מבינים....עזבו אותכם, אל תאמינו בכל המעקבים האלה
הבעיה היא שזה נפתח,ואחרי זמן נחסם שוב... אז כ"א צריך לפתוח פנייה לעצמו
לדעתי הוא ממש ממש לא מדויק,יש תוסף מצוין, SNOVO שנותן לך אפשרות לראות מתי פתחו את המייל-וכמה פעמים
וגם אם מצרפים קובץ-מראה אם לחצו עליו(וכמה...)
מדויק מאוד
ממליץ בחום
הנה קישור-
בהצלחה!![]()
Email Finder Chrome Extension | Snov.io
Get Snov.io — the best Chrome extension to find emails. Сollect verified contacts from websites, search pages and LinkedIn to boost your B2B prospecting.snov.io
ANTITRACKERאם שולחים לי מייל עם התוכנה הזו- שאפשר לראות אם קראתי את המייל או לא
אני יכולה לחסום אותה? שלא יראו אם קראתי או לא (כמו בווטאספ)
יש דבר כזה במיילים?
לא ממש הבנתי...ANTITRACKER
כשפותחים הוא מראה,לגבי הדיוק-תנסי לשלוח מייל לעצמך, תפתחי ואז תראי אם המעקב שלו נכון
(כלומר, תפתחי ובחלונית תבדקי אם זה תואם לזמן שכתוב)
כן, אה?עזבו אותכם, אל תאמינו בכל המעקבים האלה
מבקשים ממך להירשם(TO SIGN UP) מחדש
כן אני מחפשת...מה לחסום? לא הבנתי
את המעקב של אחרים על המייל שלך?
תודה!![]()
Untracker - Chrome Web Store
Remove ad-tracking data on-the-fly while surfing on the Web.chrome.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים