כללי אפשרות של "או" בהחלפה בגרעפ באינדיזיין

• פותח הנושא sek
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש אפשרות בגרעפ לחפש תו זה "או" זה
כלומר: אני רוצה לחפש כל פיסקה שמתחילה באות אחת ואחריה סוגר מרובע או עגול או נקודה, ולזה אני רושם ^[א-ת]\[
השאלה אם אני יכול בחיפוש אחד לכלול גם סוגר ( אות נקודה וכו' בתודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
|

זה הביטוי של "או"

)|\.
בגרפ נקודה פירושו "כל תו" לכן יש להגדיר סלש לפני הנקודה.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב שגם על הסוגר צריך לשים סלש:)

• הוסף לסימניות
כל מה שנמצא בתוך [סוגר כזה] גם נחשב ל'או'.

• הוסף לסימניות
לחיפוש מחרוזת של תוים שהאות הראשונה היא תחילת פיסקה עם אות עם סוגר עגול "או" מרובע "או" נקודה, ואחריו מילה בת 4 תוים, אך אני מגדיר את החיפוש, ניסיתי על פי הנ"ל ולא הועיל. בתודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sek;692294:
ואחריו מילה בת 4 תוים,
האם אין לאחריו רווח (לפני המילה בת 4 תוים)?
והאם המילים תמיד 4 אותיות?

זה הנוסחה במידה ולפעמים יש ולפעמים אין רווח, אבל תמיד 4 אותיות.
קוד:
^.[\)\]\.] ?(.){4}\w

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה