חם מהתנור אפשרות תמונה עקבית נוספה ב google ai studio !

• הוסף לסימניות
בשורה לכל מי שרצה תמונה עקבית אך לא הצליח מהיום זה אפשרי

אין צורך להכביד במילים הסתכלו על התוצאות המדהימות !

כתבתי לו להסיר את הלימון
1756218502316.png
1756218489505.png

• הוסף לסימניות
ויצא דומה למקור?
כן
חבל שאני לא יכולה להעלות...
חשוב להקפיד על תמונת פנים ברורה ואיכותית של הילד
ואז השמיים הם הגבול---
(לפעמים היו בעיות אות מונות פחות בעיקר כי התמונה המקורית היתה לא איכותית, צילום מסך או טשטוש)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה קרדיטים מקבלים האם זה לפי יום/חודש
מנסה מכמה מיילים שונים וכתוב לי שהגעתי למגבלה ועלי לרכוש פרימיום
This model has limited free quota for testing. To generate images beyond the limit or use the model in your projects, use the Gemini API.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה קרדיטים מקבלים האם זה לפי יום/חודש
מנסה מכמה מיילים שונים וכתוב לי שהגעתי למגבלה ועלי לרכוש פרימיום
This model has limited free quota for testing. To generate images beyond the limit or use the model in your projects, use the Gemini API
מנסיון שלי אחרי שאני מגיע למגבלה מכל החשבונות (די נדיר ) לוקח כמה שעות להתאפס ואז אפשר ליצור שוב

אני חושב שזה לא בדיוק מוגדר כמה זמן אבל יום אחרי בטוח יתאפס המגבלה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשנות תמונת ניו בורן לפנים של התינוקת שלי
איך עושים את זה?
אני אשמח ממש להסבר, תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשנות תמונת ניו בורן לפנים של התינוקת שלי
איך עושים את זה?
אני אשמח ממש להסבר, תודה רבה!!
פשוט מאוד קחי תמונה באיכות טובה שלה שיראו את הפנים והגוף שלה העלי את התמונה למודל

עם את לא יודעת איך נכנסים פשוט דרך הקישור

בארבעת הריבועים יש את מודל ננו בננה בצד השמאלי למעלה (יש תמונה של בננה )

כיון שזה קיצור דרך ליצירת תמונה תמחקי קודם את ההנחיה שכתובה שם

אחר כך תעלי את התמונה

תוסיפי את ההנחיה (מומלץ באנגלית ושההנחיה תיהיה נכונה כגון "הפוך את תמונת התינוקת לתמונה בסגנון ניו בורן"

וזהו מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד קחי תמונה באיכות טובה שלה שיראו את הפנים והגוף שלה העלי את התמונה למודל

עם את לא יודעת איך נכנסים פשוט דרך הקישור

בארבעת הריבועים יש את מודל ננו בננה בצד השמאלי למעלה (יש תמונה של בננה )

כיון שזה קיצור דרך ליצירת תמונה תמחקי קודם את ההנחיה שכתובה שם

אחר כך תעלי את התמונה

תוסיפי את ההנחיה (מומלץ באנגלית ושההנחיה תיהיה נכונה כגון "הפוך את תמונת התינוקת לתמונה בסגנון ניו בורן"

וזהו מקווה שעזרתי​
למה לא להיכנס לגמיני וללחוץ על האיקון של הבננה?
1757442858918.png

• הוסף לסימניות
מדוע אני נתקלת בחסימה בכל פעם שמנסה שיערוך תמונה של הילדות שלי?
1757494731259.png

הוא חוסם מגגל אבטחה
איך מתגברים על זה?

• הוסף לסימניות
נתת לי רעיון, במקום לקחת את הילדים לצלמת לצילומי שנה טובה, פשוט תמונה אחת מהבית וסלאמאת.
תודה
תוכלי לתת לי את ההנחיה שנתת לו?
שמתי תתמונה של הילד וכתבתי לדוגמא : על רקע דשא ירוק מחזיק סל נצרים מלא ברימונים, לתינוק , יושב בתוך סל נצרים בין עצים על הדשא מפוזרים תפוחים אדומים , והתינוק מרים צנצנת דבש...
כאלה דוגמאות, אני לא צלמת
ותאמת בטח אפשר לבקש מGPT רעיונות לסצנות.....

• הוסף לסימניות
חברים איך אני עושה שלא יירד לי מהאיכות של התמונה אני רואה שהוא ממש מוריד לי לאחר התיקון את האיכות

• הוסף לסימניות
ניסיתי ליצור תמונה של הילדים שלי וזה יוצא ממש באיכות נמוכה
יש לכם מושג באיזה אתר זה יוצא באיכות גבוהה?
האם מנוי בלאונרדו יעזור לתמונות לצאת יותר איכותיות?

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון עושים שיתוף לתמונה ואז בלינק של השיתוף זה נבדק
איך עושים שיתוף לתמונה בתוך AI studio?
לא רואה אופציה כזו

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-10-22 150557.png
    צילום מסך 2025-10-22 150557.png
    KB 229.5 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה