דרוש מידע אפשרי- חברת מימוש זכויות

בקשר לקצבאות ביטוח לאומי אשמח לעזור באישי 0527140403
בקשר לקשיי שפה מצו''ב טפסים שמסבירים על הנושא עם טבלה ברורה ומפורטת מתי יש זכאות
למי שרוצה להגיש לבד לחץ כאן

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2022-11-07 at 19.41.29 (3) (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-07 at 19.41.29 (3) (1).jpeg
    KB 45.2 · צפיות: 111
  • WhatsApp Image 2022-11-07 at 19.41.29 (2) (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-07 at 19.41.29 (2) (1).jpeg
    KB 59.2 · צפיות: 102
  • WhatsApp Image 2022-11-07 at 19.41.29 (1) (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-07 at 19.41.29 (1) (1).jpeg
    KB 65.7 · צפיות: 110
  • חוזר נכות חוזר לשכה רפואית -קביעת זכאות לגמלה בגין טיפול בליקוי שפה - 10.22 (1).pdf
    1.2 MB · צפיות: 145
אשמח לעזרה איך מתנהלת הועדה של נכות מעבודה בביטוח לאומי.
מה לומר, מה לספר וכו'..

תודה

אשמח לעזרה איך מתנהלת הועדה של נכות מעבודה בביטוח לאומי.
מה לומר, מה לספר וכו'..

תודה
את שואל על עובדת שיקום? אבדן כושר?
זה כבר יותר ארוך מהרפואית

היא חוקרת אותך על כלל המצב הבית הילדים מה הקשיים איפה זה בא לידי ביטוי
חשוב להראות ולהוכיח את אבדן כושר העבודה

רושמת מהנסיון האישי, אין לי מושג את תמיד זה כך

כן. נכות בגין אובדן כושר. העניין אצלי שהשכר לא נפגע ואפילו קיבלתי העלאה רצינית.
אני עובדת אצל בוסים זקנים שנוח להם לעבוד עם עובדת ותיקה והם לא באמת מרגישים שאני פחות יעילה

כן. נכות בגין אובדן כושר. העניין אצלי שהשכר לא נפגע ואפילו קיבלתי העלאה רצינית.
אני עובדת אצל בוסים זקנים שנוח להם לעבוד עם עובדת ותיקה והם לא באמת מרגישים שאני פחות יעילה
תבדקי את התנאים בכלל לקבל נכות
כי יש שכר מקסימום נראה לי של 6330 שח
אם את מקבלת יותר לכאורה אין בכלל זכאות(בהתחלה אחר כך כן אפשר להעלות)
אם את מקבלת פחות תוכלי לטעון שבגלל הנכות את לא לקוחת עוד עבודות
רק שאין לי מושג כמה זמן הנכות והאם תמיד זה השכר שלך אז מה נשתנה?

תנסי להתיעץ עוד, אני מכירה כמה מקרים אבל שהשכר נפגע אז זה לא רלונטי
בהצלחה רבה רבה

את השם של האדם שאמרת שעוזר מאד ומקצוען וכו'

תוכלי לשלוח גם לי
ayalaelbaum#gmail#com

אפשר לקבל דרכי התקשרות איתו? a0504181300@

אשמח לקבל את פרטי ההתקשרות עם מישהו שעוזר לקבל קצבה למייל:
r.little2024 @ גמייל נקודה קום

אני נעזרתי בה בעבר-לא קרובה ולא משפחה, לא כלום.
לקחה ממני רק על היעוץ, משהו כמו 1000 ש"ח.
בדיעבד התברר לנו אחרי הכל, שגם אם היינו מגישים לבד, היינו מצליחים בלי עזרה מאף גורם.

אחרי גיל 2 כשבאמת נהיה מסובך יותר ופנינו שוב, אמרו לנו שאין להם אפשרות ושאין לנו סיכוי להצליח (באמת לא הצלחנו) והיתה לנו עוגמת נפש גדולה.
ניסינו אצל גולדנטל, בזבזנו המון זמן לחינם, כי נסחב הלוך חזור, וזה נורא עיצבן אותנו, כבר עדיף לנו לשלם ולא לסחוב את זה.
ואז התערב אדם, שעזר ועוזר לנו עד היום, אומנם הוא לוקח 2 קצבאות, כלומר אם מקבלים רטרואקטיבית, מקבל 2 קצבאות, ועל העתיד עוד 2 קצבאות.
אצלנו שלא היו מוכנים לתת רטרואקטיבית נתנו לו 2 קיצבאות, למרות שהצליח 100% נכות ל-3 שנים!!!
המעלה היא שנחסך הכאב ראש במילוי טפסים, ארגון, וכל הבלאגן.
הוא ממלא, שולח, מתקשר, נפגש עם ההורים (בא אליהם הביתה) מטפל מול בט"ל באתר וכו' וכו',
מי שרוצה, אשמח לתת את שמו והטלפון שלו אבל במייל.
הוא הרשה לי לפרסם את שמו, לא נראה לי על הבמה הזו...
אשמח לקבל את פרטי הקשר שלו: chsh8779

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה