כללי אפשר אולי חו"ד מהמומחים כאן?

• הוסף לסימניות
פרסומת לביה"ס לאנגלית.
אשמח מאוד לביקורות!

קבצים מצורפים

• מודעה אנbגלית.pdf
    1.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תעלי קובץ :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1975348:

כן, תודה
פתאום שמתי לב שהיתה שגיאה העלאה

• הוסף לסימניות
מומלץ להעלות קובץ PNG, הוא מוצג בתצוגה מקדימה באתר.
את השאר צריך להוריד, ורבים מתעצלים / חוששים מוירוסים וכד' או סתם מקבצים שיימלאו להם את המחשב...

אגב, בהזדמנות זו - אולי כדאי למנהלי הפורום לחשוב על אפשרות שניתן יהיה להציג את כל סוגי קבצי התמונות בתצוגה מקדימה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1975358:
מומלץ להעלות קובץ PNG, הוא מוצג בתצוגה מקדימה באתר.
את השאר צריך להוריד, ורבים מתעצלים / חוששים מוירוסים וכד' או סתם מקבצים שיימלאו להם את המחשב...

אגב, בהזדמנות זו - אולי כדאי למנהלי הפורום לחשוב על אפשרות שניתן יהיה להציג את כל סוגי קבצי התמונות בתצוגה מקדימה?

תודה!

קבצים מצורפים

• מודעה אנגלית.jpg
    KB 328.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
למה הוא כזה נאכס?
הוא מציג לי בצורה מעוותת לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ט תהילה;1975374:
למה הוא כזה נאכס?
הוא מציג לי בצורה מעוותת לחלוטין!
הנה הוא העלה לי

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 511.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מה, כולם כבר ישנים??

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד ביותר,

צריך טיפה לתת חידוש לעיצוב המודעה

ה'חייגי' בתוך החץ לא קריא
וכדאי פונט נקי וקלאסי יותר

• הוסף לסימניות
רואים פה המון השקעה!!
הייתה פה התמודדות עם טונות של טקסט....
אני הייתי מוסיפה חלל בשטח העליון - אין פה אויר... כדאי להקטין את הכותרת.
הייתי מנסה להוריד מהטקסט

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד!
רק הטקסט שבחרת מדי צפוף
עדיף להחליף פונט הוא כבד מדי
וכן תסדרי את הטקסט שיהיה מיושר כראוי
בהצלחה! ממש מושקע

• הוסף לסימניות
תודה, תודה
ערכנו שיפוצים
]

קבצים מצורפים

• מודעה בה.jpg
    KB 225.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הבניינים!
ושוב, ניכר המון השקעה!
אבל.... אין כאן מלך ברור.
את צריכה להחליט מה אמור להיות העיקר, הבניינים? ה"שוברים את השיניים" או הפתקים מהלקחות, נראה קצת כמו כמה מודעות ביחד....
כדאי לנסות קודם כל, שחוץ מהמלך - מה שיתפו את העין בקומפוזיציה של המודעה, שגודל הכתב לא יעלה על 15pt.
ואז כשהכל קטן לסדר בצורה נעימה ולא לשכוח שחלל ריק לא מוריד מהעיצוב אלא להיפך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה