עזרה אפשר הסבר לפי שלבים איך אני מצליחה לנצל את הבינה המלאכותית?

• הוסף לסימניות
מה סתם תמונה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צאט GPT פתחתי שם חשבון והתחלתי לפתוח צאט, רק שהוא לא מצליח לענות לי,
יש מצב שנטפרי חוסמים לי את זה????
לא מצליח לענות? איך אתה יודע? ואם תרענן את העמוד יש מצב שתראה תשובה?

• הוסף לסימניות
האתר הכי טוב שפתוח היום הוא בנטפרי הוא אתר אחר שנקרא 'לקסיקה' אבל אין בו עדיין אפשרות להעלות תמונה לרפרנס
מעלים תמונה מאוסף שלי במחשב?
או שלוקחים מהאתר עצמו?

• הוסף לסימניות
אני אשאל אותו אם נטפרי נותנים לו לענות

• הוסף לסימניות
הוראות שימוש באתר 'לקסיקה' -

בהתחלה צריך להירשם בלחיצה על הכפתור בצד ימין למעלה
1675367518221.png

בצד שמאל יש 2 שדות - בעליון מכניסים את ההנחיה של מה שתרצו לראות בתמונה, בתחתון את מה שלא תרצו לראות בתמונה (נניח שאתם רוצים תמונה של קוף אבל בלי בננות)
1675367473240.png

בצד ימין אפשר לבחור את גודל התמונה באמצעות סליידר
1675367577374.png

לסיום - כדי ליצור את התמונות יש ללחוץ על הכפתור -
1675367639875.png

• הוסף לסימניות
הוראות שימוש באתר 'לקסיקה' -

בהתחלה צריך להירשם בלחיצה על הכפתור בצד ימין למעלה
צפה בקובץ המצורף 1304983

בצד שמאל יש 2 שדות - בעליון מכניסים את ההנחיה של מה שתרצו לראות בתמונה, בתחתון את מה שלא תרצו לראות בתמונה (נניח שאתם רוצים תמונה של קוף אבל בלי בננות)
צפה בקובץ המצורף 1304981

בצד ימין אפשר לבחור את גודל התמונה באמצעות סליידר
צפה בקובץ המצורף 1304985

לסיום - כדי ליצור את התמונות יש ללחוץ על הכפתור -
צפה בקובץ המצורף 1304987
אז בעצם זו לא ממש יצירה שלי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה