3 כשרויות שונות.ראיתי כשרות בשם "תשואה כהלכה", אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית לגבי אם לסמוך עליהם או לא, כי תמיד זה תלוי בעונה אם הוא סומך עליהם או לא, אז אני אשאל אחרת, זה יותר טוב מבד"ץ העדה החרדית או פחות טוב?
ואותה שאלה לגבי גלאט הון.
אני אשאל את הרב שלי, תודה רבהתשואה כהלכה מקובל על רוב הרבנים (חוץ מחוג חזו"א)
www.prog.co.il
יש מי שבשבילו זה חומרא ויש מי שבשבילו זה עיקר הדין, תלוי כמו מי הוא פוסק.לפי מה שכתוב פה זה נראה שברוב הדברים זה רק חומרא כל הכשרויות.
din.org.il
גם אם אתה שואל רב יש שני שאלות שאתה יכול לשאול ותקבל תשובה שונהיש מי שבשבילו זה חומרא ויש מי שבשבילו זה עיקר הדין, תלוי כמו מי הוא פוסק.
בשביל זה שאלתי רב לדעת מה כדאי לעשות, לא מה המינימום המותר, כי זה נראה שהוא גם מסכים שזה לא אסור להשקיע ישירות במניות, אבל עדין הוא מעדיף ללכת עם כשרות טובה
בהשקעות אין הבדל ברמת הפיקוח בשונה מכשרות על אוכלרציתי לדעת איפה גלאט הון ותשואה כהלכה נמצאים ביחס לבד"ץ שידועים בתור גוף מוכר בעולם הכשרויות.
לא מדויק.בהשקעות אין הבדל ברמת הפיקוח בשונה מכשרות על אוכל
ולכן אין פה עדיפות לבד''ץ העדה''ח אלא זה הבדלי גישות למניות ואגחים לסוגיהם
ידוע על גוף שיש לו בעיות בפיקוח?לא מדויק.
יש הבדל ביכולת לעקוב טוב על ההחזקות.
וכן הבדל של הבנת ניואנסים של צורת החזקות וכד' - והגדרתם.
מי הכותבתעיין כאן
כן. בקונטרס פלא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //