- הוסף לסימניות
כבר עברו 24 שעות מאז שעת הפתיחה הרשמית של אשכול הכרזות, זה חוקי לפתוח אשכול חדש לניתוחים?
נכתב ע"י מיסטר;780473:אני דווקא חושב שכל עוד הכרזות אנונימיות -יהיה פר יותר לנתח אותם.
ברגע שיתגלו הניקים שמאחורי-זה לא יהיה אוביקטיבי.
12 שעות -הכי הרבה .יתכן והרבה קודם.נכתב ע"י עפרה;780538:אמרתי - אמרו שיעברו 12 שעות בין סגירת הקלפיות להכרזת הזוכים.
מהשעה 12 בצהריים מחר ועד 12 בלילה, הבמה לרשותנו.
חוכמה מסוימת היא להתעלם מהפגמים ולראות את הטוב.נכתב ע"י עפרה;780553:לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היו בתחרות הזו מספיק פגמים, ואני עומדת להצביע עליהם ברגע שהקלפי תיסגר
אבל כל זמן שהתחרות מתנהלת כולנו צריכים לשתוק
כל מילה יכולה להשפיע על בחירות של אנשים
ויש לנו אחריות
או לפחות צריכה להיות!
להצביע על פגמים ולהפיק לקחים-זה שני דברים שונים מאוד.נכתב ע"י עפרה;780561:לאחר מעשה, כדאי להפיק מסקנות לפעם הבאה.
אני לא מתכוונת לבוא בטענות, יש לי הערכה לעוסקים במלאכה וכולם כאן ראו את זה.
אני כן רוצה שבפעמים אחרות אנשים לא ירגישו שקורים דברים לא הגונים, ויש דרכים פשוטות לדאוג לזה.
הפקת לקחים היא דבר בריא.
נכתב ע"י מיסטר;780473:אני דווקא חושב שכל עוד הכרזות אנונימיות -יהיה פר יותר לנתח אותם.
ברגע שיתגלו הניקים שמאחורי-זה לא יהיה אוביקטיבי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים