דרוש מידע המשחק האלקטרוני 'חכמני'

• הוסף לסימניות
מישהו ראה, מישש, שיחק, קנה, מכר את המשחק הזה?
ראיתי פרסום שלו, ויכול אולי לספק המון תעסוקה.
נראה שילוב של עמי חכמי ואוצרצ'יק.
השאלה מה האיכות, כמה זה מעסיק ואם זה מצדיק את המחיר (אזור ה600-700 ש"ח)

עשיתי חיפוש בגוגל 'חכמני פרוג' כדי לראות אם מישהו כבר פתח אשכול בנושא, ראיתי שיש משתמש חדש כזה....
אז התלבטתי אם לפתוח נושא שלא יחשבו שזה איזה מקדם מכירות או משהו.
מבטיחה לכם שלא. רק אמא שמחפשת תעסוקה לבנות המשועממות שלה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת,
נשמע לי מחיר הזוי.

• הוסף לסימניות
האוצרציק 680....
היה לנו אותו והוא נשבר.
ואני מחפשת בנרות תעסוקה לבת שלי שלא מצליחה להעסיק את עצמה בכלל, בכלל, בכלל.
והדברים האלה מעסיקים אותה שעות..

אני עכשיו חושבת שהשאלה אם יש בכלל מישהו שיכול לתת על זה מידע, כי זה נראה משהו ממש חדש שיצא עכשיו..

• הוסף לסימניות
משחק ממש טוב
ואוני מי שהמצה את זה
ממש חזק
יפה, טוב , ומפתח את החשיבה

• הוסף לסימניות
העמי חכמי ממש מעסיק את הילדים שלי זה עלה לי 190 אם אני זכרת נכון

• הוסף לסימניות
הבנתי שהורידו את המחיר של חכמני
ויש לא הרבה תוספות

• הוסף לסימניות
זה משחק מטורף!! ומעבר למשחק זה מחכים, זה נותן ביטחון עצמי לילדים [הקריין מאוד מעודד ומרים את הביטחון לתשובה נכונה] יש בזה אינסוף דברים, למוד שפה, לימוד קריאת שעון תפיסה חזותית זה רק הולך ומתפתח מתאים גם למרפאות בעיסוק [במקרה אשתי כזאת והתועלת שיש בזה לילדי הגן שלה היא ממש גדולה!] וגם לקלינאיות תקשורת..
בקיצור זה לא רק משחק שמעביר את הזמן זה מאוד מחכים יש יצירת תוכן כל הזמן.....
העלות שלו אמנם נראית יקרה אבל זה עד שנוגעים בו ונותנים ליד ומבינים עד כמה זה שווה ואיכותי ברמה הכי גבוהה שיש היה שווה להוציא על זה פי 2 ופי 3 מהסכום שנמכר
יש עכשיו מבצעים ונסיון וכו' ממליץ בחום לכל ההורים המותשים וגם לאלו שלא לנסות, זה מושיב את הילדים פשוט לשעות!!!

אגב, ההבדל בין עמי חכמי וכל הדומים לו הוא שחכמני הוא משחק חכם, לא רק לחיצה על תשובות מוכנות מראש, זה לא תבנית מוגדרת וזהו. יש בזה כרטיס זיכרון שניתן לעדכן כל הזמן את הליבה שלו לתוכן אחר ולכרטיסים אחרים, [יש על זה פטנט רשום זה משהו שלא היה] ישבו על זה אנשים חכמים מאוד שעות על גבי שעות הושקע במשחק הזה המון המון המון כסף הוא עוד מעט מתפוצץ החוצה כעת השיווק שלו עוד לא פרץ וזה מכוון...
מי חושב שאני משווק של המשחק- טועה, אני פשוט רואה פוטנציאל עצום למשהו שמעסיק את הילדים גם חינוכי גם מעודד ומרים את הביטחון העצמי, גם מחזק מאוד ביראת שמיים גם בלי מסך ובלי פירצות בקיצור יש בזה הכל והתלהבתי מאוד
אני לא מרוויח מזה כלום, ויש לי בעצמי את המכשיר והילדים לא משחררים אותו והוא עוד השתפר במלא בחינות ממה שהיה כשקניתי
בקיצור ממליץ בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה