כללי אפשר להבין למה סגרו לי את האשכול?

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל חוקי אתיקה של זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא דומה. שם ביקשו בדוקא חינמי

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת צריכה לפתוח את האשכול במקומו הנכון, מתנות ובקשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;664072:

תודה . בפעם הבאה...

אגב זה לא סיבה לסגור אשכול...

• הוסף לסימניות
גם
נכתב ע"י prog;664053:
כנראה בגלל חוקי אתיקה של זכויות יוצרים.

וגם
נכתב ע"י credit;664072:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;664436:
עם כל מחשב מגיע משקל אחד (או יותר) של Helvetica
כל משפחת Helvetica עולה הרבה מאוד כסף
http://www.linotype.com/526/helvetica-family.html

זה שפעם אכפו פחות את החוקים, לא אומר שזאת לא סיבה...

לא ביקשתי את כל המשפחה של הפונט
וזה ברור שאם מישהו יוכל לעזור אז זה בחינמיים....

• הוסף לסימניות
באופן עקרוני, הלבטיקה הוא פונט מסחרי שעולה כסף ומוגן בזכויות יוצרים.
ייתכן מאוד שתוכל למצוא את אחד המשקלים חינם באחד מאתרי הפונטים הגדולים ברשת, לעתים קרובות הם "מחלקים" משקל אחד חינם (מתוך 20 משקלים לפעמים!) כדי לפתות אותך לקנות את כל החבילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה