דרוש מידע אפשר להיות בנטויזן (ספק ותשתית) עם חסימה של נטפרי??

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה להיות מול נטוויזן וחסימה של נטפרי- אפשר??
איך זה עובד??
תודה!!

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין כעת השאלה הנ''ל, אך מהקישור לא הבנתי מספיק...

תכלס, אפשר???
וכן האם עובד עם תשתית של בזק וספק של פרטנר??
בתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
לי יש נטויזן עם נטפרי (RL)

• הוסף לסימניות
אפשר!
אראל הם הספק שנוסף על הספק של נטויזן, והם למעשה נותנים את החסימה של נטפרי.
לפעמים זה קצת מעצבן השידוך בינם לבין נטויזן...
הבנתי שעם בזק זה עובד טוב יותר, רק יותר יקר.

• הוסף לסימניות
סליחה, אך לא כל כך הבנתי.
יש כעת חבילה בנטוויז'ן תשתית+ספק ב-85 ש''ח,
האם זה מספיק? או שאני יצטרך לשלם יותר? אם כן כמה?

תודה רבה לכל העונים!!!

• הוסף לסימניות
סליחה, אך לא כל כך הבנתי.
יש כעת חבילה בנטוויז'ן תשתית+ספק ב-85 ש''ח,
האם זה מספיק? או שאני יצטרך לשלם יותר? אם כן כמה?

תודה רבה לכל העונים!!!
אתה צריך:
נטוויז'ן - תשתית (ללא ספק)
RL - ספק
נטפרי - סינון

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת, אין אפשרות בנטוויזן חבילה ללא ספק. ואראל מוסיפים עליהם את הספק שלהם וכן סינון של נט פרי, משלמים בנפרד לכל אחד.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת, אין אפשרות בנטוויזן חבילה ללא ספק. ואראל מוסיפים עליהם את הספק שלהם וכן סינון של נט פרי, משלמים בנפרד לכל אחד.
אכן, אי אשפר רק תשתית אצל נטוויז'ן!
אז עדיף לא לקחת בכלל מנטוויז'ן??

@ד"שדס אכפת לך לבדוק כמה את משלמת בחודש על הכל ביחד ולמי?

• הוסף לסימניות
ככה זה בנטוויזן, אין להם אפשרות לסינון של נטפרי,לכן צריך בנוסף ספק עם סינון של נטפרי. יש אפשרות לחבילה של שיחות + תשתית + ספק + סינון של נטפרי ב019 במחיר כולל זול יותר, נראה לי משהו כמו 100 ש"ח. ואולי עוד 15 ש"ח לנטפרי. (אין לי את זה, אבל זה מה שידוע לי מחברה)
אני אישית משלמת על שיחות ללא הגבלה, תשתית ןספק לנטוויזן 99 ש"ח + 37 ש"ח לאראל + 15 ש"ח לנטפרי.
קצת יותר מ150 ש"ח בחודש.

• הוסף לסימניות
אוקי,
אז מישהו יודע איזה תשתית+ספק שיעבוד עם נטפרי יוצא הכי זול ??

בתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
לי יש קו -תשתית של נטויז'ן, עם נטפרי.

והספק שלי - RL. אני משלמת להם 20 ש"ח לחודש (+15 לנטפרי)
אין דבר כזה תשתית של נטווי'זן וגם מה שהם מביאים זה על בזק.
כמה את משלמת לנטוויז'ן???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה